Len niekoľko hodín po tom, ako svetom obletela informácia o pozastavení najväčšieho webu s ilegálnym obsahom na svete tu máme ďalší zvrat. Pirátska komunita sa spojila a priniesla doslova vzkriesenie obľúbeného webu.

Niektoré weby však k celej situácii pristupujú veľmi podozrivo a tvária sa tak, akoby boli nástupcami obľúbenej stránky. Iné zas zreteľne oznamujú, že ponúkajú klon Kickass Torrents, s ktorým sympatizujú.

Server TorrentFreak, ktorý už roky prináša novinky z bittorrentovej scény ako dôveryhodný web odporúča server kickasstorrents.website. Ide o web, na ktorom nájdete všetko to, čo na pôvodnom webe Kickass Torrents.

Ak by vás to zaujímalo, ako vyzerá oficiálna žaloba na zakladateľa Kickass Torrents, môžete si stiahnuť celý PDF súbor. Artem tirm Vaulin, ktorého zadržali v Poľsku vinia z toho, že nereagoval na žiadosti DMCA o zmazaní warezu čím mal spôsobil majiteľom práv súhrnnú škodu v celkovej hodnote presahujúcej jednu miliardu dolárov. Vaulin na webe okrem toho zobrazoval reklamy, ktoré mu mali zarobiť milióny dolárov.

domena

Pôvodné domény Kickass Torrents sú už odstavené. Jedna z nich, kat.cr vôbec neodpovedá, tá druhá, kickass.to zas zobrazuje oznámenie o zadržaní domény americkými ministerstvami.