Úvod Zariadenia Je to vôbec možné? Android 6.0, 2000 mAh batéria a 5″ displej...

Je to vôbec možné? Android 6.0, 2000 mAh batéria a 5″ displej za takto šialene nízku cenu!

16

Názov výrobcu Leagoo vám niektorým určite niečo hovorí. Párkrát sme sa zariadeniam z jeho dielne venovali aj my. Ide o ďalšieho čínskeho výrobcu, ktorý sa na obrovskom trhu technológií snaží získať svoje právoplatné miesto.

Dnes sa zameriame na smartfón s menom Leagoo Z5, ktorý svojimi parametrami zaujme miesto skôr ako „záložný telefón“, zariadenie pre vašu ratolesť či staršieho rodiča. Každý má však nároky iné, preto jeho využitie necháme len a len na vás.

Leagoo Z5 je v týchto dňoch ponúkaný na známom čínskom e-shope GearBest.com za naozaj bezkonkurenčnú cenu 40,65 EUR. Táto cena bude aktuálna až do 30. júna 2016.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu <<<

2

Čo za takúto symbolickú sumu dostanete?

Leagoo Z5 na prvý pohľad nevyzerá vôbec zle a to, že stojí 40 EUR by ste na prvý pohľad určite netipovali. Elegantná konštrukcia obopína displej s uhlopriečkou 5,0 palcov, čo mnohí užívatelia označili za ideálnu veľkosť. Rozlíšenie displeja je však v pomere k cene. Leagoo Z5 disponuje rozlíšením 854 x 480 (FWVGA).

Pod displejom sa nachádzajú 3 dotykové kapacitné tlačidlá, nad displejom predná selfie kamera vybavená 2 Mpx a na zadnej strane konštrukcie tradične primárny fotoaparát s kapacitou 5 Mpxduálnym LED bleskom.

Čo sa týka vnútorného vybavenia, Leagoo Z5 dostal do vienka 4-jadrový MTK6580 s taktom 1,3 GHz, ktorému asistuje 1 GB operačná pamäť RAM. Svoje miesto tu má aj grafický procesor Mali-400MP a pamäť pre užívateľa, ktorá atakuje hranicu 8 GB, no je možné ju rozšíriť do 32 GB. Dodávateľom energie je 2000 mAh batéria, ktorá v tomto prípade nenáročného telefónu zvládne až 360 hodín v režime Standby.

Leagoo však disponuje mnohými ďalšími plusmi. Medzi tie patrí napríklad OS Android 6.0 Marshmallow, výkonné reproduktory či Dual SIM funkcionalita. LTE konektivitu tu však nehľadajte.

>>> Pre kompletné špecifikácie navštívte tento odkaz <<<