Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 VIDEO: Takto vyzerá TouchWiz, ktorý má byť na novom Samsung Galaxy Note...

VIDEO: Takto vyzerá TouchWiz, ktorý má byť na novom Samsung Galaxy Note 7

2

Aktuálne informácie naznačujú, že Samsung s uvedením svojej novej vlajkovej lodi, Galaxy Note 7, predstaví aj novú verziu používateľského rozhrania, TouchWiz. Na YouTube sa včera objavilo nové video, ktoré má toto nové rozhranie rozoberať.

Stojí za ním taliansky technologický blog HDBlog.it, takže výkladu asi veľa neporozumiete. To však nevadí, stále sa môžete pokochať tým, čo si pre nás Samsung pripravil. Po spustení videa si možno všimnete rozdiel vo farbách, ktoré už tak nekričia, ako tomu bolo doteraz.

Vo videu nám recenzent ukazuje, ako si navoliť tapetu, vybrať z rôznych tém či ako umiestniť widgety (miniaplikácie) na plochu. Ak by ste chceli vyskúšať jednotlivé aplikácie, ktoré taktiež prešli v používateľskom rozhraní s názvom Grace UX prešli zmenou, stiahnite si ich na tomto odkaze. Medzi nimi nájdete APK súbory pre SNote, SBrowser, video prehrávač, launcher a viac.

Samsung už dlhú dobu eviduje sťažnosti používateľov, ktorí kritizovali prepálené farby, ktoré by sa viac hodili do rozprávky než do seriózneho zariadenia. Z nového Grace UX môžeme vidieť, že Samsung svojim zákazníkom načúva a aj keď stále ide o TouchWiz, v novom prevedení je podstatne príjemnejší. Dobrou správou je aj fakt, že nová verzia tohto rozhrania sa s veľkou pravdepodobnosťou prepracuje aj na Samsung Galaxy S7 a Samsung Galaxy S7 edge.

samsung-grace-ux-1
samsung-grace-ux-2
samsung-grace-ux-3
samsung-grace-ux-4
samsung-grace-ux-5
samsung-grace-ux-6
samsung-grace-ux-7
samsung-grace-ux-8