Úvod Tlačová správa Telekom štartuje ponuku Magenta 1 Biznis – pevné, mobilné a cloudové...

Telekom štartuje ponuku Magenta 1 Biznis – pevné, mobilné a cloudové služby pre firmu v jednom balíku

0

Telekom uvádza novú ponuku Magenta 1 Biznis, ktorá je vytvorená na podporu digitalizácie, zjednodušenie  tímovej spolupráce a zvýšenie  efektivity a bezpečnosti vo firmách. Magenta 1 Biznis prinesie po prvý raz na Slovensku rovnocennú kombináciu pevných, mobilných a cloudových služieb v jednom univerzálnom riešení.

Magenta 1 Biznis je postavená na troch základných pilieroch: Služby pre firmu, ponuka pre zamestnancov a doplnkové služby.

Spoľahlivé služby pre firmu

Základom ponuky je pevný Magenta Office Internet, ktorý zahŕňa záložný prístup cez 4G mobilnú sieť Telekomu. Voliteľná služba Cloud VPN umožní bezpečné dátové prepojenie pobočiek a mobilných zamestnancov.

MCdesktop

Balíky pre všetky pozície, jednoduchá komunikácia v celej firme

Ponuka pre zamestnancov je kombináciou pevných a mobilných služieb Telekomu, ktorá je odstupňovaná podľa mobilných dát a objemu voľných minút. Dostupná je v piatich variantoch (Mini, Basic, Standard, Manager a VIP) podľa potrieb piatich skupín zamestnancov. Zákazníci si budú podľa potreby môcť uplatňovať aj zľavy na nákup mobilných zariadení.

Súčasťou služieb je okrem  je aj naďalej široká ponuka aplikácií – od bezpečnostného riešenia Eset Mobile Security, cez praktické cloudové riešenie Microsoft OneDrive, až po navigáciu Sygic.

Úplnou novinkou v ponuke je komunikačná platforma Magenta Connect, ktorá je automaticky súčasťou všetkých balíčkov služieb od Magenta 1 Mini až po Magenta 1 VIP. Ponúka simultánne zvonenie, praktickú aplikáciu pre mobilné zariadenia a PC, audio a video konferencie, jednoduché zdieľanie obrazovky, chat a bonusom je integrácia s Microsoft Outlook. Magenta Connect je dostupná pre počítače, tablety a smartfóny s operačnými systémami Windows, Mac OS X, Android aj iOS.

Bohatá ponuka doplnkových služieb

Medzi doplnkovými službami firmy nájdu napríklad MDM riešenie MobileIron Cloud, systém TelekomCloud Backup určený na bezpečné zálohovanie dát a ďalšie užitočné aplikácie pre prácu, bezpečnosť aj zábavu. V prípade potreby si zákazník môže doplniť neobmedzené volania aj do nižších programov.

 

Magenta1

Mini

Magenta1

Basic

Magenta1

Standard

Magenta1

Manager

Magenta1

VIP

Mobilný internet

200 MB

2000 MB

4000 MB

6000 MB

10000 MB

Neobmedzené volania

v rámci firmy

Telekom

Slovensko

SR a EÚ

SR, EÚ, Zóny  a 1

Voľné minúty v rámci SR, EÚ a  odchádzajúce volania zo susedných štátov

50

100

250

neobmedzené

neobmedzené

Prichádzajúce roamingové volania v EÚ

50

100

250

neobmedzené

neobmedzené

Neobmedzené SMS / MMS

100 v rámci SR a EÚ

Telekom

Slovensko

SR a EÚ

SR, EÚ, Zóny 0 a 1

Dátový roaming

500 MB v Zóne 1

1000 MB         v Zóne 1 a 2

Volania z pevnej linky

100 min

Neobmedzene v SR a EÚ

100 min

Neobmedzene v  SR a EÚ

Neobmedzene v SR a EÚ

Eset Mobile Security

Sygic

OneDrive / Magio GO

jedna zo služieb

Magenta Connect

Mesačný poplatok (bez DPH)

13 €

44 €

43 €

91 €

134 €

 

MC1
MC2
MC3
MCdesktop