Úvod Zariadenia Tablety Tablet a projektor v jednom: Toto unikátne zariadenie dokáže pripraviť poriadnu šou!

Tablet a projektor v jednom: Toto unikátne zariadenie dokáže pripraviť poriadnu šou!

1

Na súčasnom naozaj pestrom a rozmanitom trhu technológií nájdete tie najrozličnejšie produkty rôznych značiek. Najobľúbenejšími sú samozrejme smartfóny, inteligentné náramky, doplnky do domácnosti a takisto aj tablety.

Tie sú v domácnostiach často využívané napríklad v kuchyni, pri čítaní v posteli alebo na pozeranie filmov a seriálov, keď je hlavná telka obsadená iným členom domácnosti.

Tablet Q888 mnohým z vás asi nič nepovie a práve preto sme tu my, aby sme vám tohto šikovného fešáka predstavili.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu tabletu Q888 <<<

Na prvý pohľad tablet ako každý iný. Na druhý si však určite všimnete nejaké tie odlišnosti. To preto, pretože tablet Q888 disponuje jednou veľmi šikovnou vecou, ktorou je zabudovaný projektor. Naozaj šikovná vec, ktorá má množstvo využitia. Či už na prácu, premietanie športového zápasu v pohodlí domova, pozeranie obľúbených filmov a seriálov na stene spálne (keď je TV obsadená, ako sme už spomínali) či pre vybudovanie letného kina priamo u vás na dvore.

obrA

>>> Pozrite si aj ďalšie zľavy v e-shope Tomtop <<<

Rozlíšenie vytvoreného obrazu sa pohybuje na 480 x 800, pričom veľkosť, na ktorej môžete spúšťaný film pozerať, je až 100 palcov. Vzdialenosť, na ktorú dokáže tablet premietať že od 1 do 5 metrov.

Tablet sa okrem tejto schopnosti pýši mnohými ďalšími parametrami. Do elegantnéko kovového tela bol osadený 8,0-palcový displej s rozlíšením 1920 x 1200. Na prednej strane takisto nájdete aj selfie kameru, ktorá bola vybavená 2 Mpx. Na strane zadnej sa tradične nachádza hlavný fotoaparát, ktorého rozlíšenie sa vyšplhalo na 8 Mpx.

obrC

Vnútro zariadenia tvorí procesor RK3288 so štyrmi jadrami o takte 1,8 GHz, ktorému asistuje operačná pamäť RAM2 GB. Útroby dopĺňa grafický čip ARM Mali-T764 a pamäť pre užívateľa, ktorej bolo vyčlenených 32 GB bez možnosti ďalšieho rozširovania. Nesmie chýbať ani obrovská, 5500 mAh batéria, ktorá bez problémov zvládne 2-hodinové premietanie cez projektor a 3,5-hodinové pozeranie seriálov priamo na tablete. Softvér zariadenia tvorí prostredie OS Android 5.1.1 Lollipop.

Páčil by sa vám takýto doplnok do domácnosti? V tom prípade zamierte na stránku čínskeho-eshopu Tomtop.com, kde tablet Q888 v ponuke za 323,99 EUR.

Do 30. júla však môžete využiť zľavový kód >>DLP<<, ktorý vám cenu zníži o veľmi slušných 45 EUR. Výsledná suma tak bude predstavovať 278,99 EUR.

>>> Pre kompletné informácie navštívte tento odkaz <<<