Hádzanie basketbalovej lopty na kôš priamo v aplikácii Facebook Messenger sa stretlo s veľmi pozitívnou odozvou používateľov a najnovšie sa môžete s niektorým z vašich Facebook priateľov prekonávať v ďalšej skrytej hre.

Tá samozrejme súvisí s aktuálne prebiehajúcim športovým podujatím EURO 2016. Priamo v okne chatu si môžete zahrať futbal, no v tomto prípade to ale nebude o strieľaní na bránu, ale o udržaní lopty vo vzduchu. Každý dotyk lopty symbolizuje jeden kop a čím presnejšie loptu trafíte, tým priamejšie ju vykopnete do výšky.

Teraz však ide o podstatne náročnejšiu úlohu, ako pri nedávnom basketbale. Pri troche tréningu sa vám môže podariť nahrať celkom slušné skóre, ktoré váš súper len ťažko prekoná. Ak chcete niekoho vyzvať na súboj, stačí, ak mu odošlete emoji futbalovej lopty priamo v aplikácií Facebook Messenger. Po kliknutí na emotikonu sa vám zobrazí hracie pole a vy sa môžete začať rozčuľovať.

futbal

Hranie hry je podmienené inštaláciou najnovšej verzie aplikácie Facebook Messenger, čiže ak vám hra nejde, zamierte do obchodu Google Play a skontrolujte si aktualizácie vašich aplikácií.

Ako hranie vyzerá môžete vidieť na animácii nižšie a samozrejme sa s najvyšším dosiahnutým skóre môžete pochváliť v diskusii pod článkom. My v redakcii kopačky asi zavesíme na klinec.

futbal

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca“]