Úvod Zaujímavosti Chceli mať selfie so žralokom, tak ho vytiahli z vody na pláž....

Chceli mať selfie so žralokom, tak ho vytiahli z vody na pláž. Ten to však neprežil

0
Spoločná foto s umierajúcim žralokom

Ľudská hlúposť jednoducho nepozná hranice. Skupinka nadšených turistov vytiahla na pláž v Dominikánskej republike modrého žraloka len preto, aby sa s ním mohli odfotografovať. Asistovali im dokonca aj miestni plavčíci.

Trend s takzvanými selfie už niekoľkokrát spôsobil absurdné situácie, pretože dotyční nebrali ohľad na nič iné, ako na kvalitu svojho záberu, ktorý chceli mať za každých okolností jedinečný. To isté sa nedávno stalo aj v Strednej Amerike. V snahe zachytiť čo najlepšiu fotografiu totiž prišiel o život ohrozený druh žraloka, píše web IFLScience. Všetko je navyše natočené aj na autentickom videu, pri ktorom sa mnohým z vás začne pozastavovať rozum.

Morského dravca vytiahli za pomoci lán a ďalších dodatočných pomôcok až na suchú časť pieskovej pláže, kde s ním potom pózovali pred objektívmi fotografov. Našli sa dokonca i takí jedinci, ktorí si stihli spraviť zopár selfie s vlastným smartfónom.

Sebecký čin samozrejme nezostal bez reakcie. Ako sme už spomínali, medzi zúčastnenými tohto doslova šialeného nápadu boli aj zamestnanci neďalekého kasína a miestneho turistického rezortu. Na zverejnenom videu je možnosť celkom jasne vidieť tričká plavčíkov, a keďže tí dovolenkárom vôbec nebránili, s najväčšou pravdepodobnosťou teraz prídu o prácu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=KsDJxvo-D_8