Úvod OnePlus OnePlus 3 OnePlus 3: Takto fotí jeho 16 Mpx foťák, unikli aj oficiálne rendery!

OnePlus 3: Takto fotí jeho 16 Mpx foťák, unikli aj oficiálne rendery!

0

Zdá sa, že predstavenie OnePlus 3 neodhalí žiadne tajomstvo o tomto smartfóne. Smartfón a všetko okolo neho uniká každým dňom na internet a my už máme takmer celú skladačku hotovú. Dnes na internet unikli fotky zariadenia a dokonca aj prvé fotky zhotovené jeho fotoaparátom.

Nové fotky zariadenia sme znovu získali vďaka užívateľovi zo sociálnej siete Weibo a vyzerá to tak, že teraz sa jedná o oficiálne rendery.

Každopádne vďaka ním si môžete detailne prezrieť novinku z každého uhla. Z rovnakého zdroja poznáme aj cenu, ktorá sa bude pohybovať okolo 270 eur za základnú výbavu. Oficiálne rendery si môžete pozrieť nižšie:

OnePlus-3-leak-with-a-case_1 OnePlus-3-leak-with-a-case_2 OnePlus-3-leak-with-a-case_6 OnePlus-3-leak-with-a-case_9

Samotné špecifikácie zahŕňajú ten najlepší hardvér. Na prednej strane nájdete 5,5-palcový FullHD AMOLED displej. Pod kapotou mu tiká Snapdragon 820 s 4 alebo 6 GB operačnou pamäťou RAM. Vnútorná pamäť dostane buď 32 alebo 64 GB, záleží od konfigurácie. Očakáva sa aj návrat NFC a taktiež prítomnosť snímaču odtlačkov prstov. O dlhodobý chod zariadenia sa bude starať batéria s kapacitou 3 000 mAh.

Zadný fotoaparát dostane 16 Mpx, ktorého fotky zdieľala firma na svojom oficiálnom Twitter účte. Pozrieť si ich môžete nižšie, avšak rozlíšenie bolo znížené na 2,4 Mpx, takže kvalitu ešte nemôžeme objektívne posúdiť.

Predstavenie zariadenia sa koná už 15. júna a OnePlus sa rozhodol nadobro zrušiť pozvánky. Čo hovoríte na dizajn smartfónu? A ako zatiaľ hodnotíte fotky, ktoré robí 16 Mpx snímač?