Úvod Výrobcovia OnePlus Prvý oficiálny teaser na OnePlus 3 je vonku. 1000 kusov bude dostupných...

Prvý oficiálny teaser na OnePlus 3 je vonku. 1000 kusov bude dostupných aj pred predstavením

0
OnePlus 3 sa blíži k svojmu oficiálnemu odhaleniu a výrobca chce na smartfón upozorniť prvým teaserom, ktorý nás nechal v rozpakoch.

Video, ktoré si môžete pozrieť nižšie, tvrdí, že OnePlus 3 bude predstavený 14. júna o 22:00.

Tento dátum predstavenia je v rozpore s tým, čo výrobca včera pomocou svojej pozvánky oznámil. OnePlus 3 by mal byť predstavený 15. júna o 10:00 ráno v Číne.

Je možné, že toto video len oznamuje iný čas vrámci časového posunu, autorom videa je ale OnePlus India, ktorá nie je časovo 12 hodín pozadu oproti Číne. Taktiež sa ale nevylučuje ani možnosť, že zariadenie bude celosvetovo predstavené o deň skôr, zatiaľ čo v Číne sa tak stane až deň na to.

Okrem toho video nám aj hovorí, že OnePlus 3 sa bude exkluzívne predávať na Amazone.

Keď už hovoríme o tom predaji, tak aj keď sa tlačovka koná 14-15. júna, 1000 kusov sa bude dať zakúpiť už 6. júna v Číne, čo je skoro týždeň pred oficiálnym predstavením.

gsmarena_001

Samozrejme to neznamená, že budete môcť používať novinku ešte pred jej predstavením, keďže OnePlus bude týchto 1000 kusov rozposielať až v deň oficiálneho odhalenia.

Cena v tomto predpredaji bude okolo 455 dolárov, avšak nie je to koncová cena, ktorá bude ešte len oznámená po vydaní.

Ak ale koncová cena bude vyššia ako 455 dolárov, budete musieť doplatiť zvyšok. Našťastie sa objednávka bude dať zrušiť, ak nebudete ochotný rozdiel doplatiť.

Kúpili by ste si smartfón ešte pred jeho oficiálnym vydaním?