Úvod Udalosti Mobile World Congress Americas bude mať premiéru v septembri 2017

Mobile World Congress Americas bude mať premiéru v septembri 2017

0

MWC je veľmi známa udalosť, ktorá sa koná vždy na prelome februára a marca. A určite viete, že táto udalosť sa organizuje v katalánskom meste Barcelona. Rovnaká konferencia sa bude ale konať aj v USA už budúci rok v septembri.

Ak sa pýtate, či sa udalosť presúva z Barcelony do San Francisca, odpoveď je nie. Len ďalšie roky budú mať výrobcovia možnosť naviac predstaviť svoje novinky.

GSMA Group, ktorá má každoročne na starosti MWC v Barcelone, sa rozhodla spolupracovať s CTIA, aby zorganizovali prvý Mobile World Congress Americas. Poznáme už aj oficiálny dátum, ktorý je 12-14. septembra 2017 v San Franciscu.

Táto udalosť nahradí CTIA Super Mobility šou, ktorá sa koná na začiatku roka 2017. Ročník 2016 sa bude naďalej konať 7-9. septembra v Las Vegas.

Tlačová správa tvrdí:

„Mobile World Congress Americas bude zahŕňať program, kde sa predstavia C-level rečníci a špičkoví odborníci, exhibíciu, ktorá predstaví najnovšie mobilné technológie, produkty a služby, program verejného poriadku, partnerov udalosti, bezplatné semináre a veľa ďalších aktivít. Naprieč týmito prvkami Mobile World Congress Americas sa zameria na kľúčové mobilné technológie, spotrebiteľské a priemyselné aplikácie v oblasti IoT (Internet of Things) a prepojenie mobilov so zábavou, obsahom a médiami. Očakáva sa, že inauguračný Mobile World Congress Americas priláka 30 000 návštevníkov a 1000 vystavovateľov.“

Hlavná MWC konferencia v Barcelone sa bude konať budúci rok od 27. februára do 2. marca.