Zdá sa, že čínsky výrobca LeEco (pred tým LeTV), nepozná žiadne mantinely. Aktuálne sa chystá opäť predstaviť nový vlajkový model a ten má byť opäť ovenčený beštiálnym výkonom.

Nový smartfón bude podľa marketingových materiálov odhalený už 29. júna tohto roku na tlačovom podujatí v Šanghaji. Tento smartón bude vôbec prvým zariadením, ktoré bude poháňať vylepšená verzia už bez tak výkonného čipsetu Snapdragon 820. Pôvodne sa hovorilo o označení Snapdragon 821, spoločnosť Qualcomm však toto označenie v poslednej chvíli zmenila na Snapdragon 823. Týmto čipom by mal byť údajne vybavený aj očakávaný phablet Samsung Galaxy Note 7.

Výkonným procesorom to nekončí. Podľa predbežných správ má novinka od LeTV disponovať až 8 GB kapacitou operačnej pamäte RAM a 25 Mpx fotoaparátom. Pokiaľ vám k tomu všetkému chýba cena, vieme aj tú. Po prepočte by sa malo toto zariadenie predávať za 455 amerických dolárov, čiže 405 eur. Samozrejme ide o cenovku určenú pre domáci čínsky trh.

gsmarena_001 (2)

Pokiaľ si spomínate, prvý predstavený smartfón s čipom Snapdragon 820 vzišiel taktiež z dielne výrobcu LeEco. Už teraz je jasné, že výrobca chce v tomto trende pokračovať. Špecifikácia nového vlajkového modelu je skutočne ultimátna, preto si radšej počkáme na oficiálnejšie správy napriek tomu, že sa v minulosti podobné indície ukázali ako pravdivé.