Úvod Výrobcovia Vivo Dohady: Vivo X7 príde so Snapdragonom 652, 4 GB RAM a 16...

Dohady: Vivo X7 príde so Snapdragonom 652, 4 GB RAM a 16 Mpx selfie kamerou

0

Predstavenie Vivo X7 sa blíži. Firma začala vo veľkom odhalovať oficiálne teasery a my každým dňom máme lepšiu a lepšiu predstavu o tejto horúcej novinke.

O prvom teaseri sme vás informovali ešte pred pár dňami. Zdalo sa, že Vivo príde na trh so smartfónom podobným, aký používa Tony Stark. Avšak najnovšie teasery ukazujú, že sa nebude jednať o transparentný mobil.

Ambasádorom najnovších oficiálnych obrázkov nie je nikto iný ako Song Čung-ki.

teaser1

Prvý teaser nám prezradil nielen oficiálny názov zariadenia X7, ale aj veľmi kvalitnú selfie kameru, ktorá bude mať rozlíšenie až 16 Mpx.

teaser2

Ďalší teaser potvrdzuje znovu 16 Mpx snímač, ale taktiež vieme, že Vivo osadí svoju novinku snímačom odtlačkov prstov, ktorý bude na prednej strane v podobe home buttonu. Veľmi to pripomína dizajn OnePlus 3 alebo HTC 10.

teaser3

A poďme na posledný teaser, ktorý potvrdzuje MSM8976 procesor, ktorý môže byť jedine Snapdragon 652 od Qualcommu. Ďalej sme sa dozvedeli, že procesoru bude sekundovať 4 GB operačná pamäť RAM doplnená o 64 GB vnútorné úložisko. A ako poslednú vec obrázok spomína tzv. „wisdom engine“ (vo verzii 2.0), ktorý by mal zaistiť, že výkon procesoru a pamäti neklesne.

Na internet sa okrem toho dostali aj oficiálne úniky špecifikácií. Vivo X7 bude mať 5,2-palcový FullHD displej a batériu s kapacitou 3000 mAh. Cena za 4GB RAM a 64 GB ROM bude 363 eur. Vyššia konfigurácia s 6 GB RAM a 128 GB pamäťou vás vyjde na 443 eur.

Pridávame ešte aj uniknutú živú fotku zariadenia:

vivo-x7

Dátum predstavenie je stále neznámy, ale keďže sa výrobca pustil do takéhoto veľkého odhalovania, predpokladáme, že na Vivo X7 nebudeme musieť dlho čakať.

Ako sa vám zatiaľ pozdáva Vivo X7?