Včera bol oficiálne prvý letný deň a pri tejto príležitosti môžeme v obchode Google Play natrafiť aj na pár letných zliav. Tie sa týkajú aplikácií, ktoré majú na svojom konte veľké množstvo stiahnutí a pozitívnych hodnotení, čiže určite stoja za to.

Včera sme vás informovali o aplikáciách Sleep as Android a Twilight PRO, ktoré sú stále k dispozícii na stiahnutie za 0,50 €. K nim sa pridali ďalšie. Ako prvú aplikáciu by sme dali do pozornosti jeden z najlepších, ak nie najlepší spúšťač pre Android, aplikáciu Nova Launcher Prime. Po jeho použití sa už k prostrediu od výrobcu zrejme nikdy nevrátite.

Nova Launcher Prime

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime“]

Ak šperkujete letnú fitness formu, pomôcť vám môže appka 7 Minute Workout PRO. Sedem minút cvičenia snáď nezabije ani najväčších lenivcov a pri pravidelnom cvičení sa budete určite cítiť lepšie. Možno zmizne aj nejaké to zbytočné kilečko váhy. Teda pokiaľ nemáte vernostnú pernamentku do McDonaldu.

aplikacie

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.sevenminspro“]

Situačné meme obrázky sú už dlhodobou studnicou internetovej zábavy. Pokiaľ ich sledujete, určite ste neraz dostali nápad na vlastné meme, ktoré by trefne pobavilo minimálne vaše okolie alebo sociálne siete. Aplikácia MEME generátor je taktiež v zľave za približne 0,50 €.

aplikacie

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zombodroid.MemeGeneratorFullGplay“]

Letná zľava sa týka aj hry Doom & Destiny. Tá je síce drahšia, po zľave stojí 0,99 €, stále ale ide o veľmi príťažlivú cenovku vzhľadom na jej kvality. ide o klasickú RPG hru v retro grafike, pričom boli hry tohto žánru vo svojej dobe nesmierne obľúbené. Svoju hráčsku základňu si určite nájdu aj dnes.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=hb.doom_and_destiny“]

Pripomíname, že všetky zľavy sú časovo obmedzené a je len na vývojároch, kedy ich ukončia. Preto, ak vás niektorý titul vyššie zaujal, s jeho kúpou by ste nemali otáľať.