Úvod Tlačová správa Coolpad MAX: Maximum z duálneho sveta vďaka najbezpečnejšiemu telefónu na svete už...

Coolpad MAX: Maximum z duálneho sveta vďaka najbezpečnejšiemu telefónu na svete už za 299 EUR

1
Globálne ocenenie na CES v Las Vegas za najbezpečnejší telefón na svete. Prémiový vzhľad. Zabezpečené zdvojené miesto. Programovateľná čítačka odtlačkov prstov. Obrovská pamäť.

Pocit 170 gramov luxusného zlata vo vašich rukách je prvá vec, ktorú si všimnete, keď držíte Coolpad MAX s 5,5″ FullHD displejom. Novinka Coolpad MAX je obalená v tele z leteckého tvrdeného hliníku (s rozmermi 152 x 75,5 x 7,6 mm), ktorý bol opieskovaný a eloxovaný, aby dosiahol prémiový a exkluzívny vzhľad. Jeho luxusné telo je doplnené tvrdeným sklom Gorilla Glass 4 s 2.5D zakrivenými hranami a povrchovou úpravou, ktorá nezachytáva odtlačky prstov, ako aj superrýchlou čítačkou odtlačkov prstov na zadnej strane.

Coolpad MAX prichádza s veľkou vnútornou pamäťou až 64 GB (s možnosťou navýšenia pomocou microSD karty), ktorá umožňuje nosiť so sebou vo vrecku všetky svoje obľúbené videá a hudbu. O výkon sa stará osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon MSM8952 617 s taktom 1.5GHz, Cortex A53 s Adreno 405 GPU a solídna porcia – až 4 GB – pamäte RAM. To všetko sľubuje hladký chod. Nuž a o dlhú výdrž sa zasa stará 2800 mAh Li-ion batéria. Novinka beží na operačnom systéme Android 5.1 Lollipop a užívateľskom prostredí Cool User 8.0.

CLPD_A8_TWO PHONES

Čím je ale Coolpad MAX unikátny, je virtuálny druhý telefón na rovnakom zariadení. Prihláste sa do duálneho priestoru na vašom Coolpad MAX, kde si môžete bezpečne uchovávať súkromné fotky, videá alebo dokumenty, alebo súkromné hovory, chaty a správy. Duálny priestor na smartfóne Coolpad MAX umožňuje registrovať dva rôzne účty a používať ho pre druhý Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Skype, Viber. (*niektoré aplikácie požiada o overenie číslo mobilného telefónu, na ktoré budete potrebovať aktívne druhé telefónne číslo).CLPD_A8_Cam4_

Zabudovanú čítačku odtlačkov prstov možno naprogramovať až pre 5 prstov, pričom každý odtlačok môže plniť rôzne úlohy v telefóne, ako napríklad vytočiť priateľov, zhotoviť selfie, spustiť nahrávanie hovoru, apod. Čítačka odtlačkov prstov druhej generácie je skutočne superrýchla, reaguje už do 0,3 sekundy, pričom môže skenovať odtlačky prstov vo všetkých smeroch.

Coolpad MAX má 13 Mpx fotoaparát s bohatou výbavou a ISOCELL CMOS, ktorý prináša viac svetla, ale menej farebného šumu. Svetelný objektív s f/2.0 minimalizuje skreslenie farieb a produkuje brilantné fotografie. S Coolpad MAX môže byť každý profesionál a v režime PRO meniť vyváženie bielej, expozície, ISO, zaostrenie, kontrast a ďalšie nastavenia. Automatické zaostrovanie, duálny LED blesk, geotagging, detekcia tváre, panoráma, tvorba GIF, nahrávanie zvuku k fotografiám a zhotovovanie 1080p FullHD záznamu je len základný výpočet funkcií, ktorými novinka disponuje. S prednou 5 Mpx selfie kamerou zhotovíte perfektné portréty, a to aj vďaka režimu skrášlenia, vrátane bielenia, vyhladzovania, zoštíhlenia alebo korekcie červených očí.

Coolpad MAX sa dostane do slovenských obchodov vo farbe champagne už počas júna za odporúčanú cenu 299 EUR.