Úvod Zariadenia Smartwatch Xiaomi predstavilo lacné smart hodinky pre deti. Pomôžu rodičom s dozorom

Xiaomi predstavilo lacné smart hodinky pre deti. Pomôžu rodičom s dozorom

0
Moderné inteligentné hodinky vzhľadom na svoju cenu a vlastnosti nie sú zrovna niečo, čo patrí na zápästia detí. Existovať však môže rozumné prevedenie inteligentných hodiniek určených výhradne pre deti, z ktorých budú ťažiť hlavne rodičia.

Xiaomi aktuálne predstavilo nové nositeľné zariadenie, smart hodinky Mi Bunny. Tieto hodinky sú určené priamo deťom. Do hodiniek je možné uložiť šesť „pevných“ kontaktov, z ktorých môže dieťa okamžite prijať hovor alebo im zavolať. Postará sa o to integrovaný slot na SIM kartu.

Okrem toho môžu rodičia sledovať polohu svojich detí vďaka GPS, Glonass a WiFi výbave. Samozrejmosťou je aj Bluetooth. Rodičia môžu nastaviť bezpečnú zónu, v ktorej sa majú deti pohybovať. Ak ju opustia, hodinky rodičom pošlú notifikáciu. K dispozícii je tiež SOS tlačidlo. Ak ho dieťa stlačí, hodinky budú 7 sekúnd vydávať hlasný tón a odošlú súradnice aktuálnej polohy na príslušný kontakt. Hodinky vďaka 300 mAh batérii a nenáročnému displeju vydržia na jedno nabitie 6 dní, kompatibilné sú s OS Android 4.4 KitKat a vyšším, a zhotovené sú z kombinácie plastu a silikónu.

mi_bunny

Hodinky Mi Bunny sa začali predávať len dnes v domovskej Číne prostredníctvom oficiálneho e-shopu mi.com s cenovkou približne 46 dolárov.