Úvod Zaujímavosti Vodička (23) bola príliš zapozeraná do GPS a nevšimla si, kam šoféruje....

Vodička (23) bola príliš zapozeraná do GPS a nevšimla si, kam šoféruje. Naspäť musela plávať!

3
A je to tu opäť. Príbehov o tom, ako ľudia kvôli GPS skončili v poli je veľa, tento je však najnovší a pre mladú šoférku najbolestivejší. Kvôli svojej nepozornosti totiž prišla o svoje nové autíčko.

GPS alebo Global Positioning System je perfektná pomôcka, ktorú každý deň využívajú milióny z nás. Dokáže nás bezpečne navigovať na miesta, na ktorých sme nikdy predtým neboli. Presvedčila sa o tom aj 23-ročná žena z kanadského Ontária. Tá v presvedčení, že ide správnym smerom zamierila so svojou Toyotou Yaris priamo do jazera.

Podľa vyhlásenia polície je možné, že kvôli silnému dažďu a hmle žena skutočne nevidela, kam ide. Celý incident sa pritom udial okolo polnoci. Vodička musela svoje milé auto urýchlene opustiť a zaplávať si na pobrežie. Strážnik na mieste potvrdil, že v tejto nehode alkohol nehral žiadnu rolu.

utopene-auto-2

Odťahovej službe sa za pomoci potápačov podarilo auto vyloviť. Celý proces však spôsobil, že prístav bol v to ráno uzatvorený pre akúkoľvek prevádzku. Žena bola prirodzene zahanbená tým, čo spravila. Podľa polície však bola v celkom dobrej nálade a celé to brala s nadhľadom.

utopene-auto-3