Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Apollo Lite: 10-jadrový procesor s TOP foťákom a 4GB RAM za...

Vernee Apollo Lite: 10-jadrový procesor s TOP foťákom a 4GB RAM za 200€!

0

O výrobcovi Vernee a chválach na neho ste už určite počuli a párkrát sme sa mu venovali už aj my. Aj on je ďalší čínsky výrobca, ktorý si chce vybudovať stále miesto na trhu mobilných zariadení.

Vernee Apollo Lite, ktorému sa v tomto článku budeme venovať, je momentálne v ponuke v čínskom e-shope GearBest za výbornú cenu 209 EUR.

Čo za tak príjemnú cenu dostanete? Elegantné kovové telo, do ktorého je osadený 5,5-palcový Full HD displej, pokrytý 2.5D Arc Corning Gorilla Glass 3 a s kapacitnými tlačidlami umiestnenými priamo v ňom, nie v paneli pod ním. Nad displejom sa nachádza predný fotosenzor s kapacitou 5 Mpx. Na zadnej strane je umiestnený hlavný fotosnímač, s kapacitou 16 Mpx, bleskom a automatickým zaostrovaním.

Na zadnej strane pod fotoaparátom je taktiež umiestnený aj snímač odtlačkov prstov, ktorý svojho majiteľa dokáže rozpoznať len behom 0,1 sekundy, v akomkoľvek uhle priloženia.

Keď nazrieme do vnútra tela smartfónu, nájdeme tu čipset, ktorý tvorí 10-jadrový procesor Helio X20 od MediaTeku, ktorému sekundujú 4 GB operačnej pamäte RAM, grafický procesor Mali-T88032 GB užívateľská pamäť, rozšíriteľná pomocou pamäťových kariet až do 128 GB.

Čo sa týka batérie, výrobca sa do tohto zariadenia rozhodol umiestniť 3180 mAh batériu, ktorú je možné dobiť aj technológiou rýchleho nabitia, prostredníctvom najnovšieho USB portu typu C. Softvér je zas ladený podľa najnovšieho OS Android 6.0 Marshmallow.

Samozrejmosťou je aj LTE konektivita, ktorú budete môcť využiť aj pre surfovanie v 4G sieti našich operátorov.

>>> Pre kompletnú špecifikáciu navštívte tento odkaz <<<