Výrobcu Ulefone sme spomínali už veľakrát, preto pre vás asi už nebude cudzí. Je jedným z mnohých čínskych výrobcov, ktorí si chcú vybojovať svoje právoplatné miesto na trhu smartfónov svojimi zariadeniami strednej triedy za bezkonkurenčné ceny.

Ulefone sa však teraz prekonal a predstavil naozaj krásne zariadenie s názvom Ulefone Future, ktoré si hneď priblížime.

Prvý pohľad zaručene pritiahne jeho displej. Ten tvorí 5,5-palcová zobrazovacia jednotka s absenciou bočných rámikov, čo tak trošičku pripomína zariadenia najmocnejšieho zvieraťa na trhu smartfónov – Samsung. Tento displej s rozlíšením 1920 x 1080 (FullHD) pokrýva taktiež ochranná vrstva Corning Gorilla Glass 3.

1

Prémiový displej obopína kovový rám, na ktorom sa nachádzajú tlačidlá pre ovládanie hlasitosti, tlačidlo pre uspanie/zobudenie zariadenia a taktiež aj snímač odlačkov prsta, pre ktorý je toto umiestnenie vcelku netradičné. Na zadnej strane smartfónu je tak umiestnený len hlavný fotoaparát z rozlíšením 16 Mpx, vybavený automatickým zaostrovaním a duálnym bleskom. Predný fotoaparát bol vybavený 5 Mpx.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu Ulefone Future <<<

Do útrob tela smartfónu umiestnil výrobca procesor Helio P10 od MediaTeku s ôsmimi jadrami taktovanými na 2 GHz. Čipset dopĺňa aj grafický čip Mali-T860MP2, 4GB operačná pamäť RAM32 GB interná pamäť, ktorú si môžete individuálne rozšíriť pomocou pamäťovej karty až do 128 GB.

3

O plynulý chod všetkých komponentov sa postará batéria s kapacitou 3000 mAh, ktorú je možné dobiť naozaj rýchlo vďaka funkcii rýchlonabíjania. 100% batérie tak získate len za hodinu na nabíjačke. Samozrejme, nechýba ani nový USB typ C.

Ulefone Power je taktiež vybavený najnovším OS Android 6.0 Marshmallow, funkcionalitou Dual SIM a čo je najlepšie – aj podporou LTE konektivity v pásmach, ktoré využívajú aj naši slovenskí operátori. Využívanie 4G siete na Slovensku tak nebude pre tohto čínskeho fešáka žiadny problém.

Zapáčil sa vám? V tom prípade navštívte stránku čínskeho e-shopu GearBest, kde môže byť váš za akciovú cenu 218 EUR. No pozor, cenová ponuka je obmedzená len do 25. mája, potom sa jeho cena výrazne zvýši.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu Ulefone Future <<<