Ak by ste hľadali jednu z najsťahovanejších, a ak nie rovno najsťahovanešiu aplikáciu v slovenskej lokalizácii obchodu Google Play (ale aj App Store) za posledné obdobie, možno by vás prekvapilo, že patrí obľúbenej slovenskej speváčke známej ako Tina.

Speváčka Tina, vlastným menom Martina Kmeťová, sa po materskej dovolenke vrátila späť ku svojej kariére a návrat na scénu okorenila vlastnou trendovou aplikáciou pre smartfóny. Ide vôbec o prvú lifestylovú aplikáciu niektorej zo známych tvárí slovenského showbiznisu a u fanúšikov sa zapísala viac ako dobre.

Všetci fanúšikovia speváčky Tiny k nej majú vďaka oficiálnej aplikácií bližšie a nejde pritom len o obyčajný feed už známych informácií. Priamo v aplikácií môžu fanúšikovia súťažiť o rôzne ceny, byť súčasťou diania napríklad zo zákulisia koncertov prostredníctvom živého video prenosu a okrem množstva informácií z hudobného života nechýba aj niekoľko ďalších. Tina fanúšikom tiež sprostredkováva rôzne tipy z oblasti módy, kozmetiky a materstva, nechýbajú odpovede na otázky fanúšikov, blogy, alebo autentické fotografie z profesného aj súkromného života.

tina

Aplikácia vás hneď na úvodnej obrazovke privíta kruhovým navigačným tlačidlom, prostredníctvom ktorého si zvolíte jednu zo šiestich kategórií noviniek. Užívateľské prostredie aplikácie je minimalistické s veľkými fotografiami a bez zbytočných rušivých prvkov. Medzi novinkami a textami stačí intuitívne „swajpovať“ prstom do strán a pre konzumáciu obsahu stačí len jednoducho zrolovať dole. Aplikácia pracuje veľmi rýchlo a stabilne, a čo je najdôležitejšie, obsah v nej je neustále aktualizovaný a Tina aplikáciu pravidelne obohacuje o nový obsah.

tina(1)

Aplikácia Tina Slovakia sa v obchode Google Play nachádza len necelé dva mesiace a už prekonala hranicu desať tisíc stiahnutí, ktoré dopĺňa obrovské množstvo pozitívnych reakcií a hodnotení. Prečo aplikácia vznikla, kto prišiel s nápadom a ako nápad „vniknúť“ do smartfónov svojich fanúšikov vnímala samotná speváčka prezradí už priamo aplikácia.

Ak patríte k fanúšikom speváčky Tiny, zamierte do obchodu Google Play a vyskúšajte jej podarenú aplikáciu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.anywhere.tina“]