Kórejský gigant Samsung sa pustil do spolupráce s produkčnými firmami DC Entertainment a Warner Bros, čoho výsledkom je špeciálna edícia skvelého smartfónu Samsung Galaxy S7 edge s prívlastkom „Injustice Edition“.

Samsung Galaxy S7 edge vyzerá tak, ako keby vypadol z vrecka Batmanovi. Doslova. Odkaz na slávnu komixovú sériu môžeme vidieť na zadnej strane smartfonu, kde sa vyníma známy emblém hrdinu z Gotham City, v používateľskom prostredí zariadenia, ale aj na príslušenstve. V Batman štýle je poňaté celé balenie a v ňom okrem smartfónu nájdeme aj Batman ochranné puzdro, veľký Batman emblém, slúchadlá, náhlavnú súpravu Gear VR alebo poukážku na nákup obsahu pre virtuálnu realitu. Samsung uvádza, že obsah balenia sa bude líšiť v závislosti od trhu.

Špeciálna edícia príde začiatkom júna na vybrané trhy, počnúc lokalitami Južná Kórea, Čína, Singapur, Rusko a Latinská Amerika. Samsung čoskoro prezradí aj ďalšie trhy, na ktoré s touto špeciálnou verziou Galaxy S7 Edge zaútočí. Rovnako tak si zatiaľ nechal pre seba informáciu o cene a počte vyrobených kusov. Predpokladáme, že pôjde o limitovanú edíciu s vyššou cenovkou, ktorá tak zaujme len skutočných fanúšikov komixového Batmana.

Samsung-Galaxy-S7-edge-Injustice-Edition

Nám ostatným bude zrejme stačiť mobilná hra Injustice: Gods Among Us, ktorá sa stala pre Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition inšpiráciou. K dispozícii je na stiahnutie v obchode Google Play bezplatne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.injustice“]