Výrobca Vernee, ktorý je známy modelmi smartfónov Thor, Apollo a Apollo Lite, spustil na naše končiny tak trochu nezvyčajnú predajnú kampaň, v ktorej môžete získať späť časť peňazí z nákupu za smartfón.

Akcia sa týka smartfónu Vernee Thor, pričom výrobca spustil akýsi nábor recenzentov a hodnotiteľov. Ak sa chystáte zadovážiť si nový smartfón a zaujal vás práve Vernee Thor, môže byť váš len za 49,99 dolárov. Podmienkou je napísanie recenzie a jej odoslanie predajcovi.

Smartfón si musíte najskôr kúpiť za plnú cenu prostredníctvom jedného z partnerských e-shopov výrobcu. Nachádza sa medzi nimi aj u nás známy Gearbest.com. Po doručení smartfónu a jeho vyskúšaní napíšete krátku recenziu, respektíve hodnotenie. Môžete použiť osobný blog alebo jednoducho sociálnu sieť Facebook či YouTube. V recenzii by ste mali spomenúť výkonnostné vlastnosti, fotoaparát, dizajn, dojem z používania a operačný systém. Pokojne môžete požiadať svojich priateľov, aby vám pridali pár lajkov alebo komentárov. Následne odkaz na recenziu odošlete na kontaktný e-mail predajcu, kde ste smartfón kúpili.

Vernee-Thor

Ak vaše hodnotenie zaujme, predajca vám vráti 50 dolárov. K e-mailu ešte musíte pripojiť číslo objednávky vášho smartfónu Vernee Thor a poprípade ďalšie údaje, ktoré nájdete v spätnom e-maily od predajcu.

>>> Zobraziť ponuku Vernee Thor za 50 dolárov <<<

Kampaň odštartovala dnes a pokračovať bude do 31. mája. Kampaň je obmedzená na 2000 kusov smartfónov Vernee Thor, čiže odmenených bude 2000 recenzií a hodnotení. Celú kampaň nájdete na –oficiálnych stránkach výrobcu-.

O Vernee Thor

Vernee Thor je vybavený 5 palcovým displejom s rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Displej chráni odolné sklo Gorilla Glass 3. generácie a displej zaberá 80 % prednej plochy smartfónu. O jeho pohon sa stará procesor MediaTek MTK6753 s ôsmimi jadrami s taktom na úrovni 1,3 GHz. Pod kapotou nájdeme aj 3 GB kapacitu operačnej pamäte RAM. Smartfón váži 140 gramov pri rozmeroch 142 x 70.3 x 7.9 mm. Zariadeniu nechýba 4G konektivita, snímač odtlačkov prstov alebo najnovšia verzia OS Android Marshmallow. Ak k tomu pridáme 13 Mpx a 5 Mpx foto snímače, 2800 mAh batériu alebo podporu pre rýchle nabíjanie, získame dobre vybavené zariadenie navyše s príjemnou cenovkou.