Úvod Tlačová správa Samsung ponúkne k telefónom radu Galaxy S7 okuliare pre virtuálnu realitu Gear...

Samsung ponúkne k telefónom radu Galaxy S7 okuliare pre virtuálnu realitu Gear VR za polovicu ceny

K telefónom Samsung Galaxy S7 edge a S7 získajú zákazníci okuliare pre virtuálnu realitu Samsung Gear VR za zvýhodnenú cenu a exkluzívny obsah v hodnote 50 eur ako bonus.

1
Ilustračná fotografia
Spoločnosť Samsung pripravila pre svojich zákazníkov jarnú akciu. Od 16. mája do 4. júna môžu záujemcovia o Galaxy S7 edge a S7 využiť pri ich kúpe zvýhodnenú cenu okuliarov Gear VR a vybaviť sa tak najnovšou technológiou pre virtuálnu realitu.

Pripravený je aj exkluzívny obsah v celkovej hodnote 50 eur v podobe 6 samostatných aplikácií, ktoré pre nich budú po zaregistrovaní do Oculus Store k dispozícii na stiahnutie.

„Virtuálna realita je hlavným trendom v segmente spotrebnej elektroniky a nositeľných zariadení a my sme pripravení našim zákazníkom sprostredkovať túto jedinečnú skúsenosť v naozaj výnimočnej kvalite a prevedení,“ hovorí Peter Tvrdoň, riaditeľ slovenskej pobočky Samsung Electronics Czech and Slovak. Zariadenia pre virtuálnu realitu sú stále viac populárnejšie. Spoločnosť Samsung tento rok na európskom trhu predala už viac než 300 000 okuliarov Gear VR.

Samsung Gear VR
Samsung Gear VR

 

 

Samsung Galaxy S7 edge s uhlopriečkou 5,5 palca a Galaxy S7 s uhlopriečkou 5,1 palca sú vytvorené na mieru súčasnému životnému štýlu spotrebiteľov. Vynikajú vycibreným dizajnom, špičkovým fotoaparátom, efektívnejšími funkciami softvéru a bezkonkurenčnou schopnosťou prepojiť sa s ďalšími zariadeniami a službami. Telo je vyrobené z 3D skla a kovu a vďaka ergonomickému prevedeniu sa aj príjemne držia v ruke. Odolnosť voči vode a prachu je zaistená certifikáciou IP68.

Balíček aplikácií pre nových majiteľov smartfónov Galaxy S7 edge a S7

  • Keep Talking & Nobody Explodes: Zábavná hra pre viacerých hráčov (multiplayer), keď jeden hráč má nasadené Gear VR so spustenou aplikáciou, ktorej cieľom je zneškodniť bombu. Ostatní hráči majú k dispozícii manuál k jej bezpečnej deaktivácii a inštruujú hráča s Gear VR, aký drôt má prestrihnúť, kde nájde ďalšie pomôcky a pod.
  • Anshar Wars 2: Dych berúca vesmírna prestrelka, kedy sa hráč stáva pilotom vesmírnej stíhačky a bráni svoju materskú vesmírnu loď. Náklonom hlavy riadi, touchpadom alebo pripojeným gamepadom ovláda zbrane.
  • Drift: Hráč prelieta labyrintom a jeho cieľom je vyhnúť sa všetkým prekážkam pohybom hlavy a dostať sa na koniec labyrintu.
  • Star Chart: Vesmírna obloha v 360° balení. Súhvezdia, planéty, mliečna dráha, to všetko vo virtuálnej realite.
  • Darknet: Oceneniami ovenčená logická hra, ktorá posúva hranie vo virtuálnej realite na novú úroveň.
  • Ocean Rift: Máte chuť si zaplávať so žralokmi v mori? S touto aplikáciou sa dá pohybovať vo virtuálnom mori medzi žralokmi, rybkami všetkých farieb alebo korytnačkami.

Ponuka platí u vybraných partnerských predajcov a mobilných operátorov (okrem Orange Slovensko) od 16. 5. do 4. 6. 2016 alebo do vypredania zásob.