Úvod Výrobcovia Samsung Takto vyzerá Samsung Galaxy S7 Active, ktorý unikol na živých fotkách

Takto vyzerá Samsung Galaxy S7 Active, ktorý unikol na živých fotkách

9
Samsung má v pláne predstaviť nástupcu Active radu, ktorý sa bude pýšiť výkonným HW a odolným telom. Dnes sa Galaxy S7 Active objavil na živých fotkách.

Posledné fotky ukazujú zadný kryt v maskáčovom prevedení. Ak sa pozrieme pozorne, tak si môžeme všimnúť aj logo amerického operátora AT&T. Na fotke nám tento odolný kúsok pripomína tank.

Samsung-Galaxy-S7-Active-ATT-sides-840x840

Oproti minuloročnému Samsungu Galaxy S6 Active, ktorý mal kovový rám, bude mať S7 Active pogumované rohy, čo by malo znamenať vyššiu odolnosť proti pádom. Žeby sme vyskúšali drop test?

Plastový chrbát sa dá odstrániť, ale či bude aj batéria vymeniteľná je neisté. Ale podľa zdrojov Samsung VN mix polykarbonátu a pogumovaných rohov zaručí, že S7 Active bude spĺňať všetky vojenské štandarty pre poškodenie pádom.

Rovnako ako u predchádzajúcich generácií ani tu nenájdete kapacitné tlačidlá; nahradili ich fyzické, vodeodolné tlačidlá, ktoré majú rovnaký tvar ako home tlačidlo. Hodnotenie IP sa nezmenilo, ktoré je stále na číslach 68. Takže tento „vojak“ odolá prašnému terénu a vydrží 30 minút vo vode s hĺbkou 1 meter.

Galaxy S7 Active by mal byť poháňaný najnovším Snapdragonom 820, ktorému sekunduje 4 GB RAM. Predstavenie u amerického operátora očakávame v blízkej dobe, cena by nemala presiahnuť cenu „normálneho“ Galaxy S7. Či bude ale Active verzia dostupná aj u nás, je ešte vo hviezdach.

Čo si myslíte o vojenskom Galaxy S7?