Úvod Výrobcovia OnePlus Predstavenie OnePlus 3 sa bude pravdepodobne konať 14. júna. Poznáme špecifikácie

Predstavenie OnePlus 3 sa bude pravdepodobne konať 14. júna. Poznáme špecifikácie

7

Od OnePlus 3 sa ďalší rok očakáva, že zatopí dobre známym vlajkovým lodiam, preto sa nedivíme, že jeho predstavenie sa koná ako posledné. Live chat agent odhalil, že OnePlus 3 bude predstavený už 14.júna.

Tento screenshot potvrdzuje naplánovanú konferenciu:

gsmarena_003

Avšak to nie je všetko k OnePlus 3. Včera prešiel aj čínskou TENAA kontrolou, čo dokazuje, že dátum predstavenia môže byť pravdivý. Okrem toho poznáme aj špecifikácie a vzhľad zariadenia.

gsmarena_001

Poháňať ho bude 4-jadrový, 2,15 GHz procesor, pravdepodobne Qualcomm Snapdragon 820. Na prednej strane sa nachádza veľký 5,5-palcový FullHD displej, ktorý by mal byť typu AMOLED. Operačná pamäť dostala štandardné 4 GB, zatiaľ čo interná sa vyšplhala na 64 GB. A všetko to bude pri živote držať batéria s kapacitou rovných 3000 mAh. Android 6.0 je už dnes základom.

Ak vás zaujíma kamera, tak tá bude mať 16 Mpx vzadu a 8 Mpx vpredu. Tu máte snímku zhotovenú prednou kamerou, aby ste posúdili jej kvalitu.

gsmarena_002

Rozmery zariadenia sú: 152,6×74,6×7,3 mm. Jeho váha sa zastavila na 160 gramoch. Telo by malo byť vyrobené z hliníku.

OnePlus 3 bude dostupný v 3 farebných prevedeniach: svetlosivá, čierna a zlatá. Všetko sa ale oficiálne dozvieme už 14. júna.

Ako sa vám zatiaľ pozdáva OnePlus 3? Myslíte si, že porazí súčasné vlajkové lode?