Úvod Výrobcovia Meizu Predstavenie Meizu MX6 je odložené na 2. polrok 2016

Predstavenie Meizu MX6 je odložené na 2. polrok 2016

0
Meizu MX5
Pre tých z vás, ktorí sa už nevedia dočkať nástupcu Meizu MX5, máme smutnú správu. Predstavenie Meizu MX6 sa bude konať až o niekoľko mesiacov.

Prvé uniknuté informácie hovorili, že Meizu oficiálne predstaví nástupcu MX5 niekedy na prelome apríla a mája. Dnes však zdroje tvrdia, že sa predstavenia dočkáme až v druhom polroku. Posledné správy pochádzajú z domovskej krajiny výrobcu – z Číny – a ak sa potvrdia, budeme si musieť ešte pár mesiacov počkať.

meizu-new-logo-400x400

Aj keď ešte veľa parametrov tejto novinky nepoznáme, šušká sa, že smartfón by mal byť poháňaný 10-jadrovým procesorom Helio X20 od firmy MediaTek, ktorému bude sekundovať grafický čip Mali-T880 MP4. Potvrdený bol aj FullHD displej neznámej veľkosti. Pamäťovú konfiguráciu by mala zahŕňať 3 GB operačná pamäť, resp. 32 GB vnútorné úložisko. Zadný fotoaparát bude snímať fotky v 21 Mpx rozlíšení, zatiaľ čo vaše selfie fotky budú mať 8 Mpx. rozlíšenie. O dlhodobý chod zariadenia sa bude starať batéria s vysokou kapacitou 4000 mAh. Samozrejmosťou je OS Android 6.0 Marshmallow.

Oplatí sa počkať na predstavenie Meizu MX6?