Úvod Dohady Oppo Find 9a sa objavil v AnTuTu benchmarku

Oppo Find 9a sa objavil v AnTuTu benchmarku

0

Slabšia verzia radu Oppo Find 9 s prívlastkom „a“ sa dnes objavila v AnTuTu. Vďaka screenshotu máme k dispozícií aj niekoľko parametrov.

Záhadné zariadenia sa vyvíja pod kódovým označením OPPO x9007. Podľa názvu a špecifikácií usudzujeme, že sa jedna práve o slabší Oppo Find 9a.

oppo-find-9-low-version

Novinka bude poháňaná najnovším procesorom Snapdragon 820, ktorý je súčasnou špičkou medzi procesormi. Operačná pamäť dostala 3 GB RAM, zatiaľ čo interná pamäť sa vyšplhala na 32 GB. Či bude dostupný aj slot na microSD karty ešte nie je isté. Displej by mal dostať FullHD rozlíšenie neznámej veľkosti. Vzadu si svoje miesto našla 16 Mpx kamera, zatiaľ čo spredu na vás bude kukať 4 Mpx snímač. A nakoniec softvér sa bude niesť v znamení Marshmallow.

Predpokladáme, že toto je len jedna z variant Find 9 série, keďže sa dá dosť vecí vylepšiť a Oppo je známy tým, že ponúka vždy to najlepšie na trhu. Neskôr v tomto roku očakávame, že prídu výkonnejšie modely so 4 alebo 6 GB RAM, 2K rozlíšením, 64 alebo 128 GB pamäťou alebo možno aj novším procesorom Snapdragon 823. Potom by takéto zariadenie bolo plnohodnotným nástupcom predchádzajúcich generácií.

Pošepkáva sa aj, že Oppo Find 9a bude podporovať rýchle nabíjanie VOOC, čo je technológia, ktorá nabije 2500 mAh batériu za 15 minút. Hovorí sa aj o 4K displeji, ale tým si už vôbec nie sme istí.

Cena zariadenia by mala byť $616 a predstavenia by sme sa mali dočkať už v júni, ale zatiaľ nič nebolo potvrdené.