Úvod OnePlus OnePlus 3 OnePlus 3: 5,5-palcový FullHD displej, Snapdragon 820 a 16 Mpx fotoaparát

OnePlus 3: 5,5-palcový FullHD displej, Snapdragon 820 a 16 Mpx fotoaparát

2

OnePlus 3 počas svojho vývoja stihol už niekoľkokrát uniknúť a očakáva sa, že smartfón bude predstavený koncom budúceho mesiaca. Vďaka najnovším informáciám už poznáme jeho kompletnú špecifikáciu.

Veľmi známy leaker Evan Blass na svojom Twitteri odhalil kľúčové špecifikácie OnePlus 3. K tomu pridal aj screenshot z prostredia, kde môžeme vidieť najnovší Android N v preview builde.

To znamená, že OnePlus 3 bude už od predstavenia ponúkať nový Android N alebo bude neskôr aktualizovaný hneď potom, čo Google vypustí aktualizáciu.

Aké sú ale jeho špecifikácie? Na prednej strane bude najväčšiu časť plochy vypĺňať 5,5-palcový FullHD displej, pravdepodobne AMOLED. Aj keď FullHD sa dnes môže zdať nedostačujúce oproti konkurencii, zvyšok parametrov už je na úrovni vlajkových lodí. Zariadenie bude poháňať najvýkonnejší Snapdragon 820 od Qualcommu. Vnútorná pamäť dostala štedrú porciu, a to 64 GB. Očakávať môžeme aj NFC.

Fotoaparát dostal 16 Mpx snímač a keď už hovoríme o ňom, tak na internet unikla aj selfie fotka zhotovená predným fotoaparátom OnePlus 3.

gsmarena_002

Predchádzajúce úniky potvrdili 2 verzie. Jedna verzia bude mať 32 GB úložisko s 4 GB operačnou pamäťou. Cena bude 349 €. Za druhú verziu zaplatíte 400 € a dostanete 6 GB RAM a 64 GB ROM.

Ako sa vám pozdáva OnePlus 3? Myslíte si, že obstojí proti súčasnej konkurencii?