Úvod Tlačová správa O2 upozorňuje svojich zákazníkov na nové pravidlá nastupovania do vlaku s SMS...

O2 upozorňuje svojich zákazníkov na nové pravidlá nastupovania do vlaku s SMS lístkom

0
O2 upozorňuje svojich zákazníkov, ktorí využívajú službu SMS lístkov na vlak, na zmenu pravidiel pri nastupovaní do vlaku na troch regionálnych linkách. Od 15. mája môžu zákazníci nastúpiť do vlaku len s platným cestovným lístkom. Preto O2 svojim zákazníkov odporúča, aby si SMS cestovné lístky zaobstarali včas.

Železničná spoločnosť Slovensko zmenila od 1. mája pravidlá nástupu do vlaku na 3 tratiachTrnava-Kúty, Humenné-Stakčín a Čadca-Makov. Od uvedeného dátumu môže zákazník nastúpiť do vlaku len s platným cestovným lístkom, ktorý sa okrem tradičných spôsobov môže zakúpiť aj prostredníctvom SMS správy. V opačnom prípade musí cestujúci nastúpiť len do vozňa označeného oranžovou nálepkou „Predaj cestovných lístkov“ a počkať tam na vlakový personál. Od 1. mája do 14. mája Železničná spoločnosť Slovensko pokuty vo výške 5 EUR ešte nevyberala, cestujúci boli iba upozorňovaní. Od 15.5. sa pokuty už vyberať začali.

O2 ako jeden z partnerov služby SMS lístkov upozorní svojich zákazníkov aj prostredníctvom SMS správy, ktorú pošle tým, ktorí majú trvalé bydlisko v okolí pilotných liniek, na ktorých sa dajú SMS lístky na vlak zakúpiť. Pilotnými trasami sú tri regionálne linky Trnava-Kúty, Čadca-Makov a Humenné-Stakčín. Viac informácií nájdu zákazníci na: http://www.slovakrail.sk/sk/listok-na-vlak/dospeli/sms-listok0/nastup-do-vlaku.html.