Úvod Operátori Orange Nové paušály Orangeu: Čo je FLEX a MAX a koľko budú stáť?

Nové paušály Orangeu: Čo je FLEX a MAX a koľko budú stáť?

17
Pavol Lančarič, generálny riaditeľ Orange Slovensko

To, na čom zákazníkom najviac záleží, je filozofia, na ktorej Orange postavil vynovenú ponuku svojich paušálov. Zákazníci chcú mať v paušále len také služby, ktoré aj skutočne využijú. Pri všetkom ostatnom sa radšej sami rozhodujú o tom, či si za danú službu priplatia. Nové paušály Orangeu Flex a Max sú preto jednoduchšie a flexibilnejšie a dávajú zákazníkom možnosť vybrať si doplnkové služby, ktorými si paušál vedia prispôsobiť svojim potrebám.

Ponuka paušálov Orangeu obsahuje odteraz dve skupiny programov: Flex a Max. Odlišujú sa zameraním na konkrétneho zákazníka. „Aj keď dátové služby sú jednoznačným trendom, stále existujú zákazníci, ktorým na mobilných dátach nezáleží a v paušále by privítali iné, pre nich užitočné služby,“ hovorí Zuzana Nemečková, riaditeľka obchodného úseku Orangeu. Pre týchto zákazníkov prináša Orange nové paušály Flex. Naopak, pre zákazníkov, ktorí sa nechcú v ničom obmedzovať a záleží im na tom, aby mohli byť čo najviac online, Orange prináša dátovo zamerané paušály Max.

Flex – paušál, ktorý sa prispôsobí

Typickou cieľovou skupinou paušálu Flex sú zákazníci, ktorí preferujú základné telekomunikačné služby, telefonovanie a správy a nechcú platiť za niečo, čo nevyužijú. Záleží im na komunikácii, ale miesto internetu v paušále uprednostnia pre nich užitočnejšie benefity pre viac komunikácie. Neznamená to však, že budú od dát odtrhnutí. S Flexom aj naďalej budú mať vo svojom mobile napríklad aktuálne počasie a budú môcť používať dátovo menej náročné aplikácie bez toho, aby sa museli obávať dodatočných poplatkov. „To, čo prevažnej väčšine menej náročných zákazníkov na dátových balíkoch bežných paušálov prekážalo, bol pocit, že platia za niečo, čo nepoužívajú a nemajú na výber. Rozhodli sme sa preto tieto pripomienky vypočuť a priniesť paušál, ktorý dáva flexibitilitu,“ hovorí Z. Nemečková. Jedna majú zákazníci úplnú flexibilitu v tom, ako svoj mesačný kredit využijú na volania a správy v rámci Slovenska a jedna si v prípade potreby môžu flexibilne vybrať doplnkovú službu a paušál si tak prispôsobiť. Miesto väčšieho balíka dát obsahuje paušál nové benefity pre viac komunikácie s blízkymi- možnosť vybrať si skupinu telefónnych čísel pre neobmedzenú komunikáciu ako aj bonusový kredit na Prima kartu pre blízkeho.

Zákazníkom s paušálom Flex ponechávame prístup k internetu pri nízkej rýchlosti, avšak ak  zákazníci chcú využívať dáta plnohodnotne, môžu si k paušálu flexibilne aktivovať balíčky 100 MB dát po 1 eure.

Paušál Flex Flex 10€ Flex 15€ Flex 25€
Volania Nonstop do siete Orange 3 čísla 5 čísel Orange
Mesačné predplatné (kredit) 10 € 15 € 15 €
Dáta základný prístup k internetu s rýchlosťou

64/64 kbit/s

základný prístup k internetu s rýchlosťou

64/64  kbit/s

základný prístup k internetu s rýchlosťou

64/64  kbit/s

Bonusová služba: 

Prima Bonus 2 €

2 € 2 € 2 x 2 €
Volania do všetkých sietí v SR (min.) 0,10 € 0,10 € 0,10 €
Medzinárodne hovory v EU, USA, Kanade (min.) 0,12 € 0,12 € 0,12 €
Správy v rámci SK, EU, USA, Kanada 0,06 € 0,06 € 0,06 €
Mesačný poplatok 10 € 15 € 25 €

Paušál pre študentov

Orange reaguje aj na potreby mladej generácie svojich zákazníkov, ktorí žijú online a zároveň si chcú flexibilne spravovať svoj mesačný kredit na komunikáciu. V prípade, že sa pre paušál Flex 10 € alebo Flex 15 € rozhodne študent a pri jeho aktivácii sa preukáže preukazom ISIC, ITIC alebo EURO < 26, ako bonus automaticky získa každý mesiac navyše 500 MB dát s maximálnou rýchlosťou. Vďaka tomu tak bude môcť svoj mobil využiť skutočne naplno.

Max – paušály Orangeu zamerané na dáta

Paušálmi Max dáva Orange nové výhody zákazníkom, pre ktorých sú dáta dôležité. Kľúčovou výhodou týchto paušálov, ktoré obsahujú neobmedzenú komunikáciu v rámci Slovenska, sa stáva možnosť zdieľať svoje dáta s ďalším zariadením, napríklad s tabletom. Priemerná spotreba dát zákazníkov Orangeu je stále nižšia ako objem dát v balíkoch. Ak sa však aj stane, že zákazník svoj balík dát minie, môže surfovať ďalej so zníženou rýchlosťou 128 kbit/s. „Rozhodli sme sa týmto zákazníkom umožniť využiť svoje dáta naplno aj na ďalších zariadeniach,“ hovorí Martin Hromkovič, marketingový expert Orangeu

Paušál Max Max 30€ Max 40€ Max 65€ Max 100€
Volania Nonstop Všetky siete v SR Všetky siete v SR Všetky siete v SR Všetky siete v SR
Medzinárodné volania do EU/USA/Kanada 100 200 Nekonečné do sveta Nekonečné do sveta
Prichádzajúce hovory v rámci EÚ 50 100 1000 1000
Odchádzajúce hovory v rámci EÚ 100 250
Roamingová služba V EU ako doma PLUS alebo EU regulované ceny V EU ako doma PLUS alebo EU regulované ceny
Správy Nekonečné do EÚ Nekonečné do sveta Nekonečné do sveta
Dáta 500 MB (FUP) 5000 MB (FUP) 10000 MB (FUP) 15000 MB (FUP)
Dátový roaming 100 MB 250 MB
Bonusová služba Zdieľam svoje dáta Zdieľam svoje dáta Zdieľam svoje dáta Zdieľam svoje dáta
Volania do všetkých sietí v SR (min.) 0,10 € 0,10 € 0,10 € 0,10 €
Medzinárodné hovory v EÚ, USA, CAN (min.) 0,12 € 0,12 € 0,12 € 0,12 €
Správy v SR, EU, USA CAN 0,06 € 0,06 € 0,06 € 0,06 €
Mesačný poplatok 30 € 40 € 65 € 100 €

Jednotlivé paušály sú dostupné bez viazanosti, pri 12 a 24 mesačnej viazanosti s telefónom, ako aj pri 15 mesačnej viazanosti bez telefónu. V takom prípade zákazník získa ďalšie benefity navyše. Ak sa rozhodne pre paušál Flex s 15 mesačnou viazanosťou, získa 5 % zľavu z mesačného poplatku a 100 SMS/MMS navyše, ak sa rozhodne pre paušál Max s 15 mesačnou viazanosťou, tiež získa 5 % zľavu z mesačného poplatku a 1000 MB dát navyše.