Úvod HTC HTC 10 Nová reklama na HTC 10 vychvaľuje jeho bezkonkurenčný selfie fotoaparát

Nová reklama na HTC 10 vychvaľuje jeho bezkonkurenčný selfie fotoaparát

0

Začiatok predaja novej vlajkovej lode HTC 10 očakávame niekedy ku koncu mája, to ale neznamená, že nás dovtedy HTC nemôže presvedčiť ku kúpe pomocou reklám.

Taiwanska spoločnosť má veľmi veľa možností ako prezentovať svoj TOP model. Nová „desiatka“ má jeden z najvyšších výkonov vďaka osadeniu procesora Snapdragonom 820. Jeden z najlepších fotoaparátov na svete určite tiež stojí za spomenutie, takisto aj nové BoomSound reproduktory by si isto zaslúžili pozornosť. Taiwanci sa ale v poslednej reklame zamerali na predný fotoaparát, ktorý ako prvý ponúka optickú stabilizáciu obrazu (OIS), čo zaisťuje kvalitnejšie videá alebo snímky za zhoršených svetelných podmienok. To sa nám snaží aj zdeliť reklama, ktorú vám odporúčame pozrieť si:

https://www.youtube.com/watch?v=Kkps5xFFXqk

Ako už názov prezrádza, celá reklama je o selfie fotkách, ktoré tak radi vytvárame a zdieľame na sociálnych sietiach. Predný fotoaparát má rozlíšenie 5 Mpx s pixelmi, ktoré majú veľkosť 1,34 μm, čo zabezpečuje osvetlenejšie fotky v horších svetelných podmienkach. Sveteľnosť 1.8 a spomínaná OIS taktiež dopomáhajú k lepším fotografiam. HTC 10 tak vďaka selfie fotoaparátu bude určite mať výhodu oproti konkurencii, zvlášť u mladších zákazníkov.

Je pre vás kvalita predného fotoaparátu dôležitá?