Úvod Aplikácie Nová klávesnica Swiftmoji dokáže predvídať, akého smajlíka práve potrebujete

Nová klávesnica Swiftmoji dokáže predvídať, akého smajlíka práve potrebujete

0
Dokončovať a predvídať následujúce slová dnes zvládne takmer každá poriadna softvérová klávesnica v Google Play Store. Čo však poviete na predvídanie emoji?

S ambicióznou novinkou od tvorcov populárnej Android aplikácie SwiftKey je niečo také naozaj možné. Hoci ide ešte len o beta verziu, so Swiftmoji bude písanie s kamošmi oveľa väčšou zábavou. Ak totiž v chate spomeniete niečo o piatkovej akcii v klube alebo napíšete slovíčko „party“, hneď nad klávesami sa objaví niekoľko inteligentných návrhov z ponuky smajlíkov – v tomto prípade teda napríklad dva poháre piva alebo niečo s podobným štýlom.

Samotná ponuka návrhov je navyše flexibilná. Znamená to, že jej môžete meniť pozíciu na akékoľvek miesto v zostávajúcej časti displeja. Za vyzdvihnutie ale taktiež stoja plynulé animácie, pekné minimalistické používateľské prostredie, slovenská lokalizácia či široká ponuka smajlíkov.

swiftemoji-2

Predvídanie prebieha po dokončení písania konkrétneho slova, čiže po stlačení tlačidla na medzeru. Jednotlivé návrhy sa preto neustále menia podľa aktuálne prebiehajúcej témy, takže nie je potrebné prehľadávať celú databázu a strácať tak čas.

Ak vás klávesnica Swiftmoji zaujala a chceli by ste ju vyskúšať, prípadne aj dlhodobo používať, zamierte sem a sem. Majte však na pamäti, že ide o beta verziu.