Úvod Smartphony Aktualizácie Sladká novinka! Huawei P8 Lite začína získavať aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow!

Sladká novinka! Huawei P8 Lite začína získavať aktualizáciu na Android 6.0 Marshmallow!

20
Jeden z najpopulárnejších smartfónov na slovenskom trhu, Huawei P8 Lite, práve začína získavať aktualizáciu na najnovší Android 6.0. Zariadenie od čínskeho výrobcu si svoju popularitu získalo hlavne vďaka silnému zastúpeniu v obchodoch našich operátorov.

Svoju kvalitu preukazuje v každodennom používaní či už konštrukčným alebo softvérovým spracovaním. Vďaka novej verzii Androidu si tak jeho majitelia prídu na ešte kvalitnejší zážitok z jeho využívania. Noviniek je však oveľa viac. O aktualizácii informoval server GSM Arena.

Aktualizácia veľká 1.5 GB prinesie niekoľko noviniek. Je však nutné poznamenať, že aktuálne ju získavajú smartfóny, ktoré nie sú viazané na paušál, resp. ktoré neboli predané cez operátorov. Je to však skvelá správa pre všetkých majiteľov, keďže je dosť možné, že aktualizáciu začnú získavať všetky modely, teda aj tie kupované cez operátora.

TIP: TEST Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 na Huawei P8 Lite začali získavať majitelia v Poľsku a Nemecku. Je len otázkou času, kým sa aktualizačný balíček prederie aj na Slovensko.

Nový Android 6.0 Marshmallow prináša niekoľko noviniek, ktoré sme rozobrali v samostatnej recenzii. Prečítať si ju môžete tu.

Huawei P8 Lite ponúka 5,0-palcový displej s rozlíšením 1 280 x 720 pixelov, osemjadrový procesor Kirin 620, 2 GB operačnej pamäte RAM13 Mpx senzor. Jeho úspech je zjavný aj na predajných číslach, ktoré prekročili 10 miliónov predaných kusov.

Nezabudnite nám dať vedieť, keď Android 6.0 Marshmallow získa aj to vaše zariadenie!