Úvod Aplikácie Pozeráte Game of Thrones? Stiahnite si aplikáciu s interaktívnou mapou krajiny Westeros

Pozeráte Game of Thrones? Stiahnite si aplikáciu s interaktívnou mapou krajiny Westeros

1

Seriál Game of Thrones už môžeme pokojne označiť za kultový. Aktuálne na naše zmysly útočí šiesta séria, v ktorej nás opäť čakajú excentrické charaktery, skvele spravované prostredie, nečakané dejové zvraty a samozrejme aj pár úmrtí. Žiadny spojler vám samozrejme nepredostrieme.

V obchode Google Play sa objavila zaujímavá aplikácia, ktorú musí mať nainštalovanú každý fanúšik série Game of Thrones. Ide o interaktívnu mapu sveta, či skôr krajiny Westeros. Vektorové prevedenie grafiky je podarené a na mape nechýbajú aj niektoré detaily.

Po mape sa môžete posúvať, približovať si ju a niektoré lokácie, mestá a hrady sú označené v rámci bodov záujmu, a obsahujú aj podrobné informácie. V aplikácii si taktiež môžete vybrať jedu z epizód z predchádzajúcej série, pričom sa vám na mape zobrazia príslušné scény patriace danej epizóde. Samozrejmosťou sú tiež popisy postáv, ich vzhľadu, „kariéry“, alebo dokonca typických hlášok a citácií.

Game_of_thrones Game_of_thrones

Aplikácia je v obchode Google Play k dispozícii na stiahnutie zadarmo so zobrazovanou reklamou. Tá občas zavadzia pri zobrazení mapy a odstrániť ju môžete drobným in-app nákupom.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.minimapps.gotmap“]