© @evleaks

Fitness náramok Samsung Gear Fit bol po svojom trhovom štarte medzi aktívnymi používateľmi relatívne obľúbený. Známy kórejský výrobca si dal s jeho aktualizáciou pekne načas a už to vyzeralo, že na fitness trackery zanevrel. Úspech ostatných podobných produktov z dielní konkurencie ho zrejme presvedčil o opaku.

Nová generácia Samsung Gear Fit 2 bude predstavená ešte v tomto roku. Udiať sa tak môže niekedy pred letom alebo skôr na jeho konci, spolu s phabletom Samsung Galaxy Note 6. Do úvahy tiež pripadá septembrové technologické podujatie IFA 2016 v Berlíne. Po prvotných informáciách vieme konečne niečo viac, a to platí aj o kvalitných snímkach tohto očakávaného zariadenia.

Samsung Gear Fit 2 bude dostupný v troch farebných prevedeniach. Pôjde o čiernu, modrú a akúsi ružovo-fialovú. Fitness náramok bude vybavený farebným AMOLED displejom, čiže zobrazovacia kvalita bude korešpondovať s displejmi Samsung smartfónov. K ďalšej novej indícii patrí odolnosť. Certifikácia IP68 sa postará o to, že Gear Fit 2 budete môcť používať aj počas dažďa, sprchovania, v prašnom prostredí a podobne. Cena ani ďalšie detaily žiaľ známe nie sú.

Postupne sa však budú určite vynárať podobne, ako pri iných Samsung produktoch v minulosti. Čoskoro sa tak určite dozvieme kompletnú výbavu zariadenia.

Zatiaľ sa môžeme pokochať produkčnými náhľadmi fitness náramku Gear Fit 2.

gear-fit-2
© @evleaks
Chv0bM9UYAAh_sg
© @evleaks