Úvod Aplikácie Dwayne “The Rock” Johnson má nový budík, ktorý vás namotivuje hneď z...

Dwayne “The Rock” Johnson má nový budík, ktorý vás namotivuje hneď z rána!

0
Zatiaľ čo my, bežní smrteľníci sa o štvrtej ráno poväčšine otáčame na druhý bok, Dwayne „The Rock“ Johnson poctivo vstáva a začína svoj deň. Neuveriteľne úspešní wrestler a samozrejme hollywoodsky herec tvrdí, že tak skoré vstávanie si vynútila jeho kariéra, ktorá je na vzostupe už dlhú dobu. The Rock vám teraz chce pomôcť nahodiť sa na podobne aktívny štýl. Aby vás donútil vstať, tak vám dokonca zaspieva.

The Rock včera totiž predstavil svoju novú aplikáciu The Rock Clock, ktorá je dostupná pre Android, ako aj pre iOS. Aplikácia je úplne zadarmo a dokonca sa v nej nenachádzajú ani in-app nákupy. Aplikácia The Rock Clock je podľa jej autora o nastavení si svojich cieľov a zobudení sa ráno tak, aby ste ich všetky stihli. Aby ste to neodkladali, aplikácii chýba tlačidlo pre posunutie budíka. Aké milé.

Keď si aplikáciu otvoríte vôbec prvýkrát, opýta sa vás na nastavenie cieľa. Na výber budete mať z nekonečného cieľa, teda takéto, ktorý neexspiruje alebo mu môžete nastaviť dátum, do ktorého má platiť. Potom si už môžete nastaviť čas pre budík. Je absolútne nutné dodať, že The Rock vás bude motivovať každý krôčik cesty. Chýbať nebudú hlášky ako „You can do this,“ „you got this“ a „it’s on”.

Nastavenie cieľa, budíka, deadlinu a samotného času
Nastavenie cieľa, deadlinu a samotného času

Celkom zaujímavá je aj voľba samotných budíkov. Na výber ich máte 25, ktoré mala vytvoriť samotná legenda. Naspieval napríklad „Good Morning Sunshine“ a zmixoval zvuky vyprodukované jeho psom Hobbsom. Na výber však máte aj také, kde dookola opakuje jedno slovo, ako napríklad „Beep beep“ či „Ring ring“.

Jedno je ale jasné. Súkromie pre Dwayna Johnsona nehrá žiadnu rolu. Vo videu pre svojich fanúšikov a majiteľov novej aplikácie odkazuje, že si bude čítať všetky ciele, ktoré si nastavíte. Má k ním prístup, pretože je „tajný ninja.“ Tak sa veľmi nevyjašte alebo práve naopak, možno rozčervenáte mohutnú skalu.

https://www.instagram.com/p/BE6CTsVoh4t/

Posledná funkcia, ktorú možno budete chcieť využiť je „Rock Time,“ teda čas, ktorý sa automaticky synchronizuje s budíkom Dwayna Johnsona. Vstávať tak môžete spolu, dnešný čas je nastavený na 4:45 ráno. Dávajte si teda pozor, aby vás hviezda nepripravila o dobre strávený spánok. Myslím, že nie je nutné dodať, že aplikácia okamžite zožala úspech, aktuálne má v Google Play hodnotenie 4,7 hviezdičiek.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.projectrockofficial.rockclock“]