Úvod Výrobcovia Asus ASUS ZenFone Max Pro: Gigantická batéria zaručí, že vám telefón hravo vydrží...

ASUS ZenFone Max Pro: Gigantická batéria zaručí, že vám telefón hravo vydrží aj niekoľko dní

0

Nie je nič horšie, ako telefón, ktorý sa vybíja rýchlejšie než rýchlosť, ktorou miznú chipsy keď ich otvoríte pred kamarátmi. Práve preto sa Asus rozhodol pripraviť zariadenie, ktoré by tento problém vyriešilo. Nevýhoda? Na Slovensku ho nepredáva. Nebojte sa však, my pre vás máme ponuku z jedného overeného obchodu, ktorá sa neodmieta.

Asus Zenfone Max Pro je 5,5-palcový (HD IPS) smartfón so štvorjadrovým procesorom Snapdragon 410 a grafickým čipom Adreno 306, ktorý beží na Android 5.0 Lollipop. Okrem toho ponúka 2 GB operačnej pamäte RAM a 32 GB úložisko pre všetky fotografie a videá, ktoré môžete odfotiť zadným 13 Mpx či predným 5 Mpx fotoaparátom.

Jeho najsilnejšou stránkou je však prirodzene výdrž batérie, ktorá je fenomenálna. Vďaka energeticky nenáročným komponentom a 5 000 mAh akumulátoru telefón budete skutočne nabíjať len sem-tam.

Zariadenie okrem toho ponúka dual SIM konektivitu a 4G (podpora 800 MHz bohužiaľ chýba). Tak či tak, nedá sa na Asus hnevať, takýto telefón totiž predáva poriadne lacno. Asus ZenFone Max Pro si totiž môžete kúpiť za 141,65 EUR, teda za veľmi ľudovú cenu. Peknú akciu si pripravil obchod TinyDeal, v ktorom si zariadenie môžete zakúpiť.

>>> Zobraziť aktuálnu cenu ASUS ZenFone Max Pro <<<