Úvod Anketa ANKETA: Vymenili by ste váš smartfón za vyklápačku?

ANKETA: Vymenili by ste váš smartfón za vyklápačku?

1
Najnovšie informácie naznačujú, že Motorola spolu s Lenovom vzkriesi jednu z najväčších mobilných legiend vôbec. Netušíte o čo ide? Tak ja vám to veľmi rád ozrejmím. Mnohí z vás určite za svoju „mobilnú kariéru“ vystriedali niekoľko telefónov a jedným z nich možno bola aj Motorola Razr. Ultratenká vyklápačka alebo véčko, ktoré si zamilovali milióny ľudí po celom svete.

Spomínané informácie poukazujú na to, že dvojica výrobcov by mohla opäť spojiť sily a 9. júna predstaví niečo, čo vo mne okamžite spúšťa vlnu nostalgie. Podľa všetkého by malo dôjsť k predstaveniu vyklápačky, akurát ladenej do novodobého, inteligentného štýlu.

Sú však ľudia naklonení takémuto prospektu? Ťažko povedať.

Prečo ťažko? Jedným z dôvodov je fakt, že používanie telefónov sa za posledné roky drasticky zmenilo. Už neťukáme do klasických tlačidiel, namiesto toho informácie získavame a podávame cez veľké displeje. Bude preto celkom zaujímavé sledovať ako na to zareagujete vy, naši čitatelia.

Takže dajte mi vedieť! Boli by ste ochotní predať alebo vymeniť svoj smartfón s jedným veľkým displejom a kúpiť si vyklápačku? Dajte mi vedieť!

[yop_poll id=“79″]