Úvod Výrobcovia Vernee Kráľ lacných telefónov Vernee Thor vchádza do predaja. Telefón s 3GB RAM...

Kráľ lacných telefónov Vernee Thor vchádza do predaja. Telefón s 3GB RAM nestojí ani 110€!

2

Lacnejšie smartfóny pochádzajúce z Číny sú čoraz populárnejšie aj u nás, na Slovensku. Je evidentné, že ľuďom sa už nechce preplácať telefóny či už u operátorov alebo predajcov a radšej tak siahnu po lacnejšej alternatíve. Na scénu prichádza nový výrobca, Vernee, ktorý je presvedčený, že cenovo dostupné telefóny dokáže robiť lepšie a kvalitnejšie, než ostatní výrobcovia. Ak má byť Vernee Thor niečo, od čoho sa môžeme odraziť a podľa čoho si môžeme spraviť mienku, tak sa pravdepodobne nemýli.

Poďme však pekne poporiadku. Tu sú hlavné atribúty tohto štýlového smartfónu, ktorý spoločnosť vyrobila v spolupráci s Uberom. Jeho hlavnou dominantou je 5,0-palcový displej s rozlíšením 1 280 x 720, ktorý je navyše prekrytý vrstvou tvrdeného skla Gorilla Glass 3.

>>>Zobraziť kompletnú špecifikáciu Vernee Thor<<<

vernee-thor-4

Pod displejom mu tiká osemjadrový procesor MediaTek MTK6753 s jadrami o takte 1.3 GHz, ktorým sekundujú hneď 3 GB operačnej pamäte RAM. Slušné, že? Telefón, ktorý nestojí ani 110 EUR3 GB RAM? To sme tu ešte nemali. O grafický výkon sa postará čip ARM Mali-T720 MP3 taktovaný na 450 MHz. Šťavu si telefón potiahne zo vstavanej, 2 800 mAh batérie.

Zadnú stranu zdobí 13 Mpx senzor, prednú zas 5 Mpx selfie fotoaparát. Obe jednotky sú viac než schopné zachytiť všetky dôležité udalosti vášho života. Opäť pripomíname, že ide o extrémne lacný smartfón, takže vaše peniažky sa skutočne odzrkadľujú v to najlepšie, v čo môžu.

vernee-thor-9

Telefón beží na najnovšom Android 6.0 Marshmallow a ponúka niekoľko rôznych typov konektivity. Od Bluetooth 4.0, cez GPSLTE. Dobrou správou je podpora všetkých LTE frekvencií slovenských operátorov, vrátane 800 MHz, ktorá chýba mnohým čínskym modelom.

Celkovo tak za svoje peniaze dostanete telefón schopný zaujať nielen výzorom, ale aj výkonom postačujúcim pre drvivú väčšinu aplikácií. Tak čo hovoríte, zaujal vás Vernee Thor? Nám niečo hovorí, že nejde o poslednýkrát, čo o tomto výrobcovi počujeme.

Vernee Thor sa objavil v ponuke prvých eshopov, medzi ktoré patrí aj Everbuying.net. Ten stihol spustiť predobjednávky. Aktuálnu cenu si môžete skontrolovať nižšie.

>>>Skontrolovať aktuálnu cenu Vernee Thor<<<

https://www.youtube.com/watch?v=Q0pb_2RVO4w