Úvod Výrobcovia Vernee Vernee Thor: 5″ HD displej, 13 Mpx fotoaparát, 3GB RAM a 16GB...

Vernee Thor: 5″ HD displej, 13 Mpx fotoaparát, 3GB RAM a 16GB pamäť za 88 EUR? Toto nepremeškajte!

2

Vernee, čínsky nováčik na trhu smartfónov, sa s predajom svojich zariadení rozbehol priamo z kopca. O tom svedčí aj smartfón z ich dielne s názvom Vernee Thor, ktorý zaznamenal 20 000 predobjednávok.

Čínsky e-shop GearBest sa tiež rozhodol podporiť predaj, a tak pre Vernee Thor pripravil naozaj výbornú akciovú ponuku.

Každý deň od 11:00 hod. nášho času bude k dispozícii 20 kusov tohto zariadenia za zníženú cenu 88 EUR. No pozor, akcia trvá len do 4. mája a preto to neodkladajte na poslednú chvíľu.

Teraz si však pripomeňme, čo tento smartfón vlastne ponúka.

Vernee Thor je elegantné zariadenie s 5-palcovým zobrazovacím panelom s HD 720p rozlíšením, prekrytým 2.5D Corning Gorilla Glass 3 krycím sklom. Na zadnej strane je umiestnený snímač odtlačkov prstov, ktorý vás rozozná sa bleskovú 0,1 sekundu. Nad ním sa nachádza 13 Mpx fotosenzor s bleskom, automatickým zaostrovaním a clonou f/2.0. Predný selfie fotoaparát bol vybavený 5 Mpx.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu Vernee Thor <<<

vernee-thor-2

Keď nazrieme do útrob zariadenia, nájdeme tam 64-bitový 8-jadrový procesor z dielne MediaTeku (MTK6753) s frekvenciou 1.3 GHz a grafický čip Mali-T720 frekventovaný na 450 MHz. Čipom asistuje aj operačná pamäť RAM, ktorá dostala do vienka 3 GB. Čo sa týka internej pamäte, do tej si budete môcť uložiť svoje súkromné záležitosti s limitom 16 GB, no ak vám to však nestačí, môžete si ju rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty, ktorú Vernee Thor samozrejme podporuje.

Energiu celému zariadeniu dodáva batéria s kapacitou 2800 mAh, ktorá disponuje funkciou rýchleho nabíjania. Plnú kapacitu batérie nabijete za 1,5 hodiny a kapacitu potrebnú na jeden celý deň používania za 45 minút.

Výbornou bodkou na záver je skutočnosť, že Vernee Thor disponuje LTE konektivitou, ktorú budete môcť využiť aj v 4G sieti našich slovenských operátorov.

Ak sa vám špecifikácie zapáčili a rozhodnete sa lákavú ponuku GearBestu využiť, navštívte >> tento odkaz << na ktorom sa dozviete všetky ďalšie podrobné špecifikácie.