Úvod Zariadenia UHANS S1: 5,0″ displej, 3GB RAM, 8 jadrový procesor a cena, ktorá...

UHANS S1: 5,0″ displej, 3GB RAM, 8 jadrový procesor a cena, ktorá vás prekvapí!

1

Výrobkov s čínskym označením od rôznych výrobcov je už naozaj toľko, že to niektorí už zrejme ani nestíhajú počítať. Každý z nich sa snaží presadiť na trhu a prekonať konkurenciu, ktorá je naozaj veľká.

Jedným z nich je aj výrobca UHANS, ktorého smartfón S1 momentálne ponúka čínsky e-shop Everbuying.net.

Uhans S1 je elegantný a tenký smartfón s rozmermi 14 x 6,91 x 0,73 cm, ktorého prednú stranu vypĺňa 5-palcový displej s rozlíšením 1280 x 720 a s kapacitnými tlačidlami umiestnenými priamo v ňom a nie v pod ním, čo môžu niektorí brať ako veľkú nevýhodu či už z hľadiska funkcionality alebo estetiky.

Na zadnú stranu výrobcovia umiestnili snímač odtlačkov prstov, rovnako ako aj 13 Mpx fotosenzor Sony IMX214 s automatickým zaostrovaním a bleskom. Selfie kamera zas ponúka 5 Mpx a je taktiež vybavená auto focusom a bleskom.

uhans-s1-2

Vysoký výkon a rozšíriteľná pamäť

O funkciu smartfónu sa stará 64-bitový 8-jadrový procesor MTK6753 s frekvenciou 1,3 GHz, ktorému pomáha aj 3 GB pamäť RAM32 GB interná pamäť, rozšíriteľná do 64 GB. Avšak pre pohon tohto všetkého je potrebná hlavne batéria, ktorá v tomto prípade disponuje kapacitou 2200 mAh.

Uhans S1 taktiež disponuje dvojicou podporou Dual SIM (alebo SIM a pamäťová karta), novým OS Android 6.0 Marshmallowpodporou LTE pásiem zhodných s tými, ktoré využívajú aj naši operátori.

Nízka cena, aká tu ešte nebola

Čínsky e-shop Everbuying.net tento smartfón momentálne ponúka za cenu 122,9 EUR. Majte však na vedomí to, že akcia začína dnes, t.j. 26. apríla o 11:00. Dokedy bude trvať momentálne známe nie je.

Za zmienku stojí aj fakt, že ak si priplatíte 8 EUR, k zariadeniu môžete získať luxusné puzdro vo zvýhodnenej cene.

>>> Pre kompletné špecifikácie navštívte tento odkaz <<<