Úvod Výrobcovia HTC Stiahnite si všetkých 20 tapiet zo Sense 8 ešte pred predstavením HTC...

Stiahnite si všetkých 20 tapiet zo Sense 8 ešte pred predstavením HTC 10

0

Aj keď napätie pred predstavením očakávanej vlajkovej lode od HTC bude už zajtra u konca, ešte dnes môžete svojmu mobilu dať nový kabát v podobe najnovších wallpaperov zo Sense 8.0.

Nie je to prvý raz, čo užívateľ s prezývkou LlabTooFeR začal zdieľať na svojom Twitter profile niekoľko dní pred predstavením wallpapery z nového Sense. Našim súčasným Android miláčikom sme mohli dať nové tapety ešte pred predstavením HTC One M7, M8, ale aj M9.

LlabTooFer v tomto trende pokračuje a podelil sa s nami o 20 wallpaperov zo Sense 8.0. Tapety sú dostupné na stiahnutie v plnom rozlíšení a keďže HTC 10 má dostať displej s QHD rozlíšením, rovnaké rozlíšenie majú aj obrázky.

Všetkých 20 tapiet si môžete stiahnuť na tomto odkaze.

Nová vlajková loď pre rok 2016 bude mať 5,15-palcový QHD displej. O výkonnú stránku sa bude starať najnovší Snapdragon 820 s operačnou pamäťou 4 GB. Interná pamäť bude činiť 32 GB. Vylepšenia sa dočká aj hlavný fotoaparát, ktorý bude po novom mať 12 Mpx s technológiou Ultrapixel. Zaujímavosťou bude aj prítomnosť snímaču odtlačkov prstov, USB Type-C alebo vylepšené BoomSound reproduktory. Šťavu tomuto hardvérovému delu bude dodávať 3000 mAh batéria a dizajn bude zabalený v celokovovom tele.

HTC 10 aj s novým Sense 8 bude predstavený zajtra o 14:00. Dostupný bude aj livestream, ktorý nájdete na oficiálnej stránke HTC.

Autor článku: Tony Paluš