Úvod Výrobcovia Samsung Nové Samsung reklamy vás ohromia funkciami Galaxy A série

Nové Samsung reklamy vás ohromia funkciami Galaxy A série

0
Samsung už predstavil nástupcov radu Galaxy A pre rok 2016, tentokrát však zverejnil aj reklamy, ktoré propagujú funkcie A-série. Všetky 3 reklamy sú o vás, presnejšie A4U („A“ For You).

Kov a sklo

Prvá reklama predstavuje kvalitné spracovanie. Samsung Galaxy A3 (2016), A5 (2016), A7 (2016), ale aj A9 (2016) majú telo z kombinácií kovu a skla podobné ako konštrukcia vlajkovej lode Galaxy S7. V kategórií strednej triedy Galaxy A séria ponúka vážne luxusné a kvalitné spracovanie. Reklamu, ktorá bola vytvorená pre vás, si môžete pozrieť nižšie:

https://www.youtube.com/watch?v=Hs_56G0CGjs

Samsung Pay

Samsung v poslednej dobe často propaguje práve túto novú službu na bezdrôtové platenie pomocou technológie NFC. Ani Galaxy A séria nie je výnimkou. Novinky v sebe obsahujú NFC, ktoré je kompatibilné aj s technológiou MST (Magnetic Secure Transmission), čo znamená, že mobilom môžete platiť prakticky kdekoľvek. Platby sa samozrejme dajú zabezpečiť vďaka prítomnosti snímaču odtlačkov prstov. Výnimkou je Galaxy A3, ktorému tento kúsok hardvéru chýba.

https://www.youtube.com/watch?v=X2meojUo5GQ

Fotoaparát

Fotoaparát taktiež stojí za spropagovanie. Nový Galaxy A rad na zadnej strane obsahuje 13 Mpx snímač od Samsungu s clonou f/1.9 a OIS, ktorá bola ale znovu vynechaná na najnižšom modeli – A3. Predný fotoaparát na selfie fotky dostal 5 Mpx s clonou f/1.9, čo vám pomôže zachytiť kvalitnejšie snímky v zhoršených svetelných podmienkach. Výnimkou tu je pre zmenu Galaxy A9, ktorého rozlíšenie sa navýšilo až na 8 Mpx.

https://www.youtube.com/watch?v=St72qtDedpY

Reklamy sú dobre spravené a zaujmú pozornosť, Samsung si vybral tie správne funkcie do videí. Veľa vecí nájdeme aj na vlajkových lodiach ako OIS, snímač odtlačkov prstov, Samsung Pay alebo luxusnejšie spracovanie z kovu a skla. Je pekné, že Samsung inovuje aj svoju strednú triedu.

Zaujali vás funkcie Galaxy A série? Myslíte si, že novinky atakujú na najlepšie smartfóny roku v strednej triede?