Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus Samsung Galaxy S6 edge+ v plameňoch. Na vine nebola nabíjačka, horieť začal...

Samsung Galaxy S6 edge+ v plameňoch. Na vine nebola nabíjačka, horieť začal samovoľne!

4
Ďalší týždeň, ďalší príbeh o zariadení, ktoré ako charamander skončilo v plameňoch. Väčšinou je v takýchto prípadoch na vine neoriginálna alebo poškodená nabíjačka, ktorá zariadenie pretlačí prebytočnou energiou. V tomto prípade je však na vine niečo úplne iné.

Počas toho, ako sa zariadenie nabíjalo na posteli jednoducho začalo tlieť a neskôr horieť. Nebolo pritom prikryté vankúšom alebo perinou. Tepelná výmena s okolím preto nebola nijak obmedzená. Galaxy S6 edge+ jeho majiteľ síce nenabíjal originálnou nabíjačkou, ktorú Samsung pribalil k zariadeniu. Namiesto toho využil originálnu nabíjačku z Galaxy S III, ktorá je ešte opatrnejšia a hlavne pomalšia, než tá, ktorá je pribaľovaná k S6 edge+.

Jeho majiteľ počas toho, ako bol telefón položený na posteli započul zvuk škvarenia a neskôr zacítil štipľavý dym. Jasné známky toho, že sa chytila batéria. Podľa autorizovaného centra vo Floride na vine v žiadnom prípade nebola nabíjačka. Fakt, že to batéria nezvládla pripisuje chybnej batérii alebo poškodeniu, ktoré mohlo vzniknúť nesprávnym používaním telefónu. To mohli spôsobiť pády, ťukance alebo čokoľvek, čo mohlo narušiť inak delikátnu súčiastku.

Všetky fotografie z toho, čo z telefónu ostalo si môžete pozrieť nižšie.

s6-edge-plus-1
s6-edge-plus-3
s6-edge-plus-4
s6-edge-plus-2