Úvod Tlačová správa Pišta nachytal Sajfu. Na prvoaprílové „vtákoviny“ nahovára aj svojich fanúšikov

Pišta nachytal Sajfu. Na prvoaprílové „vtákoviny“ nahovára aj svojich fanúšikov

0
FunFón ako zábavný operátor sa na prvoaprílové žarty taktiež pripravil. Pišta si už stihol vystreliť zo známeho moderátora a na podobné žartíky nahovára aj svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Tí si ho môžu „prenajať“, aby cez telefón nachytal niekoho z ich priateľov. Následne sa o žartíku môžu škodoradostne podeliť s ďalšími kamošmi len za 1 cent. FunFón totiž predlžuje obľúbenú Centofku.

Karta sa obrátila. Odvážny kúsok vyviedol Pišta – známa postavička FunFónu – práve jednému zo slovenských zabávačov. Na škodoradostnú mušku si však nezobral len tak niekoho, ale práve Mateja Cifru prezývaného Sajfa, ktorý má sám na svojom konte už zopár kanadských žartíkov. Ako moderátor zareagoval si môžete pozrieť v príspevku na facebookovej stránke FunFónu.

FunFón nahovára na „vtákoviny“ aj svojich fanúšikov

Pocit radosti z vydareného vtipu chce Pišta dopriať aj svojim fanúšikom. Na Deň bláznov im ponúka možnosť „prenajať“ si jeho vtipné telefonické schopnosti a vyviesť z miery ďalších ľudí. Stačí, ak fanúšikovia napíšu do komentu vo facebookovom príspevku svoje prvoaprílové tipy a námety, ktoré by radi vyviedli svojim kamarátom. Tri najvtipnejšie nápady vyhrajú hlavnú cenu – Pišta ich s veľkou radosťou zrealizuje prostredníctvom telefonického rozhovoru a uverejní na facebookovej stránke FunFónu.

FunFon_1_april_1_cent

Prvoaprílové žarty za 1 cent až do konca júna

Zabávať sa s priateľmi a zdieľať s nimi všetko podstatné si môžu zákazníci za 1 cent naďalej. FunFón teraz predlžuje svoju ponuku Centofka, vďaka ktorej volajú, esemsekujú a ememeskujú iba za jeden cent až do 30. júna 2016.

Centofku si môžu aktivovať všetci zákazníci FunFónu s profilom FunFón Férofka ako výhodný balík v prípade, že majú aktívny kredit aspoň 10 eur. Aktiváciou balíka Centofka zákazníkovi „rezervujeme“ kredit vo výške 10 eur, z ktorého sa budú sťahovať po 1 cente národné volania do všetkých sietí, národné SMS aj MMS do všetkých sietí, teda služby, ktorých cenu si vo výzve zákazníci sami znížili. Prakticky teda budú mať k dispozícii objem 1000 minút alebo 1000 SMS či 1000 MMS, alebo ich kombináciu v objeme celkovo 1000 jednotiek, za 10 eur. Takto rezervovaný kredit balíka bude platný 30 dní. Po 30 dňoch sa balík zákazníkovi predĺži v prípade, že jeho štandardný aktívny kredit bude aspoň 10 eur. Ponuka je platná do 30.06.2016. Na balík Centofka má zákazník následne nárok 6 mesiacov od prvej aktivácie.

Najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón koncom minulého roka oslávil piate výročie na telekomunikačnom trhu. Ponukou svojich služieb a imidžom dokázal osloviť širokú masu zákazníkov najmä mladšej cieľovej skupiny, ktorá hľadá cenovo výhodnú hlasovú a dátovú komunikáciu v kvalitnej mobilnej sieti. Za päť rokov sa FunFón vyprofiloval na spoľahlivého a plnohodnotného operátora, ktorý však svojich zákazníkov neustále zabáva.