Úvod Výrobcovia Asus Asus má v pláne predstaviť ZenFone 3 a ZenFone 3 deluxe. Zaujímavosťami...

Asus má v pláne predstaviť ZenFone 3 a ZenFone 3 deluxe. Zaujímavosťami je oblý dizajn alebo celokovové telo

1

Taiwanský výrobca Asus v blízkej dobe predstaví 2 nové smartfóny. Rendery nám odhaľujú zaoblený dizajn. Nových ZenFone 3 a ZenFone 3 Deluxe by sme sa mali dočkať neskôr v tomto roku na konferencii Computex.

Dnes nám ale dizajnová stránka Red Dot 21 poskytla rendery týchto nových smartfónov. Asus Zenfone 3 by mal na prednej, aj zadnej strane obsahovať 2,5D sklo. Obidve sklá bude po bokoch spájať oblý, kovový rámik, ktorý poskytne pevnú konštrukciu.

asus_2Novinka dostane aj USB Type-C, snímač odtlačkov prstov pre pohodlné odomykanie displeja. Čo sa týka špecialít fotoaparáta, prednej kamere bude robiť podporu blesk, zadnej zas laserové zameriavanie.

Druhou novinkou je ZenFone 3 Deluxe, ktorý sa bude pýšiť nálepkou „prvý celokovový smartfón“. A to doslova. ZenFone 3 Deluxe nemá mať žiadny plastový pásik, ako to je v prípade HTC alebo Apple.

Na prednej strane môžeme nájsť prítomnosť fyzického home tlačidla, ktoré susedí s kapacitnou šípkou späť a multitaskingom. Ak sa pozrieme pozorne na prednú kameru, môžeme si všimnúť aj prítomnosť LED blesku hneď vedľa nej.

Viac informácií už, bohužiaľ, zverejnených nebolo, hoci veríme, že v blízkej dobe budeme múdrejší.

Páči sa vám dizajn nových ZenFonov?

Autor článku: Tony Paluš