Čínsky výrobca Elephone sa postupom času stal známy už aj v našich končinách. Postarala sa o to kombinácia priaznivej ceny zariadení, ich bohatej výbavy a hlavne s podporou aj nášho 800 MHz LTE pásma pri smartfónoch. 

Nie je žiadnou výnimkou, že táto spoločnosť prostredníctvom rôznych predajcov z času na čas uvedie nárazové zľavové akcie pre svoje produkty. Tú najnovšiu nájdete na stránkach predajcu everbuying.net. V bohatej ponuke okrem smartfónov nájdete aj rôzne externé nabíjačky, akčné kamery, ktoré sú podstatne lacnejšou alternatívou ku známym GoPro produktom, puzdrá či dokonca model elegantných inteligentných hodiniek.

Hneď v úvode zaujme smartfón Elephone P8000, ktorý sa chváli až 4165 mAh batériou, FHD displejom s uhlopriečkou 5,5-palca alebo snímačom odtlačkov prstov. V jeho útrobách nájdeme tikať 64 bitový octa-core procesor MediaTek MTK6753 s taktom 1,3 GHz a 3 GB operačnou RAM, 16 GB úložisko rozšírite prostredníctvom pamäťových kariet a zážitky zachytíte 13 Mpx a 5 Mpx fotoaparátmi. Výhodou je tiež prémiovejšie kovové telo a hlavne podpora 800 MHz LTE pásma, ktoré operátori používajú v našich končinách. Elephone P8000 je k dispozícii za akčnú cenu 138 €. Viac už na –stránke produktu-.

elephone

Vo výbere ďalej nájdete napríklad akčnú kameru Elephone Explorer Pro. Tá dokáže zhotoviť aj 4K zábery svojím 12 Mpx snímačom s uhlom záberu na úrovni 170, 120 alebo 90 stupňov. Samozrejmosťou je WiFi konektivita, vodeodolnosť do 30 metrov hĺbky, 1050 mAh batéria (90 minút nepretržitého záznamu pri FHD rozlíšení) či 2 palcový dotykový displej pre jej pohodlné ovládanie. Viac detailov o tejto kompaktnej kamere nájdete na –stránkach produktu-.

Pro

Zaujímavou voľbou môžu byť inteligentné hodinky Elephone W2. Hneď na úvod spomenieme, že ich batéria vydrží až tri mesiace. Výrobca totižto skombinoval analógový ciferník so smart funkciami. Batéria sa nenabíja ale ju jednoducho vymeníte za novú.

Hodinky vo svojom ciferníku ukrývajú nenápadné LED diódy, ktoré vás v kombinácii s jemným vibrovaním upozornia napríklad na prichádzajúce hovory a notifikácie. Hodinky budú merať vašu dennú pohybovú aktivitu, nočný spánok, nechýba budík či možnosť lokalizácie pripojeného smartfónu cez Bluetooth. Dáta z hodiniek nájdete v pridruženej aplikácií vo vašom smartfóne. Cena hodiniek je necelých 65 €. Viac fotografií nájdete na –produkčných stránkach-.

elephone-w2

Výpredaj značky Elephone bude trvať len do 15. marca 2016. Kompletnú ponuku nájdete na adrese nižšie.

>>> Zobraziť výpredaj produktov Elephone <<<