Výrobca Ulefone aktuálne spustil prostredníctvom obľúbeného predajcu gearbest.com predpredaj ich smartfónu s elegantným názvom Vienna. Ani tento smartfón nevybočuje zo štandardu výrobcu, ponúka teda veľmi príťažlivý pomer ceny a výbavy.

Smartfón Ulefone Vienna je jedinečný svojou audio výbavou. Ponúka nezávislý HiFi audio čip so zosilňovačom, ktorý sprostredkuje frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20 kHz, zahŕňajúci všetky zvukové frekvencie počuteľné ľudským uchom. Samozrejmosťou je dostatočne čistý zvuk s inteligentným potláčaním šumu.

Za audio výbavou nezaostávajú ani ostatné parametre. Zariadenie je vybavené 5,5 palcovým 1080p LTPS displejom z dielne spoločnosti Sharp a 32 GB interným úložiskom. O dostatočný výkon sa postará 64-bitový a 8 jadrový procesor MediaTek s taktom 1,3 GHz, a 3 GB kapacita operačnej pamäte LPDDR3 RAM13 Mpx snímač s dvojitým LED bleskom vyrobila spoločnosť Panasonic (predný fotoaparát má 5 Mpx) a v útrobách si našla miesto aj 3250 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Zabudnúť nemôžeme na infračervený snímač pre ovládanie domácej elektroniky alebo čítačku odtlačkov prstov, ktorá si pamätá až päť rôznych odtlačkov.

ulefone vienna

Na ľavej strane unibody tela smartfónu nájdete zásobník pre dvojicu 4G SIM kariet (aj 800 MHz pásmo našich operátorov), pričom prednú stranu chráni odolná vrstva Gorilla Glass tretej generácie so zaobleným 2.5D tvarom. Rozmery smartfónu sú 153,5 x 77,85 x 8,6 mm.

Smartfón Ulefone Vienna si je možné predobjednať za cenu 169,99 dolárov, čo je necelých 155 €. Predpredaj však končí už 12. apríla. Po tomto dátume bude zariadenie k dispozícii opäť za štandardnú cenu 199 dolárov. K objednávke smartfónu predajca ponúka aj „záhadný darček“ v hodnote 10 dolárov. Čo sa v ňom ukrýva nevieme ani my, predpokladáme však príslušenstvo v podobe krytu či fólie.

Ak vás štýlový Ulefone Vienna zaujal, navštívte špeciálnu stránku ponuky predpredaja, kde nájdete aj ďalšie akcie alebo viac detailov a fotografií zariadenia.

-Zobraziť ponuku Ulefone Vienna-