Úvod Novinky Hľadáte TOP Xiaomi telefón? Jarné upratovanie v eshopoch prinieslo vítané zníženie cien

Hľadáte TOP Xiaomi telefón? Jarné upratovanie v eshopoch prinieslo vítané zníženie cien

1
Ilustračné foto

Aj vám učarili zariadenia od Xiaomi? Nám tiež. Ak ste teda skalopevne rozhodnutí, že chcete investovať svoje ťažko zarobené peniažky do zariadenia od tohto výrobcu, máme skvelé správy. Ich modely, od najnovšieho až po najstarší, práve vstúpili do krásnej akcie ladenej do jari. Poďme hneď na to.

xiaomi-mi-5-8

Xiaomi Mi 5

Novinka a vlajková loď pre rok 2015. Asi tak nejak by sa dal opísať Xiaomi Mi 5, krásny nový smartfón, ktorý je priam nabitý tým najlepším, čo sa dalo zohnať. Okrem toho sa Mi 5 môže pýšiť aj tým, že je najlacnejším telefónom s procesorom Snapdragon 820. Okrem toho v niektorých verziách ponúka 4 GB operačnej pamäte RAM, krásny 16 Mpx senzor, Android 6.0 Marshmallow s najnovším MIUI 7 či USB typ C portom.

Nechýba mu ani 5,15-palcový displej s optimálnym rozlíšením 1 920 x 1 080, ktorý je krásny a zároveň v porovnaní s Quad HD panelmi šetrí drahocennú energiu. Čerešnička na torte? Veľká, 3 000 mAh batéria.

>>>Zobraziť aktuálnu cenu Xiaomi Mi 5<<<

The-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-is-introduced (1)

Xiaomi Redmi Note 3 Advanced

Jeden z najúspešnejších smartfónov od Xiaomi vôbec a jeden, ktorý vám bude robiť veľkú radosť. Xiaomi Redmi Note 3 je vhodný pre tých z vás, ktorí majú radi väčšie displeje. Vďaka 5,5-palcovému Full HD displeju s pixelovou hustotou až 403 PPI.

Poháňa ho výkonný čipset Helio X10ôsmimi jadrami o takte 2.0 GHz, ktorému asistujú 2 GB operačnej pamäte RAM. Fotografie, videá a aplikácie si môžete uložiť do 16 GB pamäte. Keď už sme pri tých fotografiách, Redmi Note 3 disponuje 5 Mpx predným13 Mpx zadným fotoaparátom so zorným uhlom až 78 stupňov.

Poteší aj podpora GPS, A-GPS, GlonassBeidou či konštrukcia, ktorá je celá z kovu. Xiaomi opäť nezabudol ani na batériu. V prípade Redmi Note 3 zvolil krásny 4 000 mAh akumulátor. Veľký palec hore.

>>>Zobraziť aktuálnu cenu Xiaomi Redmi Note 3<<<

V prípade, ak by ste chceli ešte výkonnejší smartfón, vrelo odporúčame Redmi Note 3 Pro.

redmi-3

Xiaomi Redmi 3

Jeden z najlepších lacných smartfónov, ktorý Xiaomi predstavil. Redmi 3 je jednoducho perfektná voľba pre všetkých tých, ktorí chcú menší, no stále dostatočne rýchly smartfón za dobrý peniaz. Tento model ponúka 5,0-palcový displej s HD (1 280 x 720) rozlíšením, osemjadrový procesor Snapdragon 616 a grafický čip Adreno 405.

Okrem toho nemôžeme prehliadnuť 2 GB operačnej pamäte RAM či 16 GB úložisko. Na jeho zadnej strane sa hrdo pýši 13 Mpx fotoaparát, na prednej zas 5 Mpx senzor pre selfie. Aj Redmi 3 vie narábať s GPS, A-GPS, GlonassBDS.

>>>Zobraziť aktuálnu cenu Xiaomi Redmi 3<<<

Viac zariadení a príslušenstva k nim nájdete na oficiálnom webe GearBest. Všetko je tam krásne rozdelené do kategórií. Akurát vás musíme upozorniť, je to zabijak času, tak buďte pripravení :)

>>>Zobraziť celú ponuku od Xiaomi<<<