Ani tento týždeň našej pozornosti neunikla zaujímavá zľava v obchode Google Play, tentokrát zo sekcie „hry“. Jedná sa o dva tituly z dielne známeho štúdia SQUARE ENIX, ktoré sa tešia pozitívnym hodnoteniam a bohatej hráčskej základni.

Prvou z dvojice je hra Hitman: Sniper. V koži Agenta 47 budete musieť odstraňovať nepohodlných ľudí a nepriateľov. K tomuto cieľu vám pomôžu ďalekonosné zbrane, ako napr. M24s alebo ruský Dragunov, pričom vám úlohy bude znepríjemňovať poriadna vzdialenosť, rôzne uhly alebo rôznorodé pozície.

Všetky misie nájdete prehľadne rozložené po celej mape a každú úroveň v hre si môžete zopakovať. Dosiahnuť tak môžete lepšie skóre s vysokým umiestnením v tabuľke zabijakov. Hra je aktuálne dostupná v 80 % zľave za sumu 0,99 €. Ponuka je časovo obmedzená, vývojári však neprezradili dokedy presne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmansniperandroid“]

Hitman-Sniper

Druhá zľava sa znovu týka titulu Hitman, tentokrát však v pokojnejšom žánri. Hitman GO je ťahová stratégia, pri ktorej dáte zabrať mozgovým závitom. V hre budete musieť prekonať množstvo logických úloh a budete si musieť dobre rozmyslieť každý krok, respektíve ťah, aby nedošlo k vášmu odhaleniu. Hra ponúka množstvo možností a originálne vizuálne prostredie. O čo ide skvele ukáže pôvodný trailer na hru.

Aj v tomto prípade je hra na stiahnutie za sumu 0,99 € v obmedzenom časovom rámci.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenixmontreal.hitmango“]