Čo by ste povedali na to, keby ste si mohli stiahnuť pokročilý softvér pre úpravu a editáciu fotografií v hodnote 149 dolárov úplne bezplatne? Máme na mysli nástroj Nik Collection, ktorý je určený pre Windows a Mac počítače. Tento softvér spoločnosť Google prevzala v roku 2012. 

Spoločnosť Google vo svojom profile vysvetľuje, že aj naďalej sústreďuje svoje investície do budovania neuveriteľných nástrojov slúžiacich pre úpravu fotografií. Preto sa rozhodla k bezplatným mobilným aplikáciám, akými sú Google Fotky a Snapseed, pridať aj ďalší nástroj na úpravu fotografií v bezplatnom režime, tentokrát pre PC platformu.

Nástroj Nik Collection napriek cene, ktorá bola doteraz 149 dolárov, používalo po celom svete nespočetné množstvo nadšencov fotografie. Či už išlo o polo profesionálov alebo len príležitostných laických fotografov, vďaka Nik Collection dokázali zo svojich fotografií vyťažiť maximum.

Táto kolekcia sa skladá zo siedmich desktopových rozšírení, ktoré obsahujú rad výkonných editačných funkcií. Samozrejmosťou je korekcia farieb, retušovanie, kreatívne efekty, doostrenie fotografie, práca s detailmi a samozrejme ešte ďaleko viac.

nik

Ak máte doma počítač s OS Windows alebo Mac, navštívte –tento odkaz-, ktorý vás presmeruje na oficiálne stránky Nik Collection, odkiaľ si softvér jednoducho stiahnete bezplatne.